Простий салат з печінки тріски
(покроковий рецепт з фото)
Простий і легкий салат, який відмінно підійде як для буднього обіду, так і для святкового застілля. Заправляється маслом з лимонним соком, але якщо хочете - майонез також не зашкодить.
Салат вишукано простий. Наріжте всі інгредієнти - відварений в шкірці картоплю, яйця, цибуля, зелень і печінка тріски. Змішайте їх, додайте сіль, перець, заправте маслом з лимонним соком. Добре перемішайте і подайте на стіл. Смачного!
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Банку зеленого горошку - 1 штука
- Банку печінки тріски - 1 штука
- Лимонний сік - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Картоплю відварити в шкірці, потім очистіть і наріжте кубиками. Також подрібніть цибулю.
Печінка тріски вийміть з банки і наріжте.
Також наріжте відварений яйця і зелень.
Змішайте всі інгредієнти, додайте сіль, перець, заправте маслом з лимонним соком. Добре перемішайте і подайте на стіл.