Рецепт Простий салат з печінки тріски фото

Простий салат з печінки тріски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Простий і легкий салат, який відмінно підійде як для буднього обіду, так і для святкового застілля. Заправляється маслом з лимонним соком, але якщо хочете - майонез також не зашкодить.

Опис приготування:

Салат вишукано простий. Наріжте всі інгредієнти - відварений в шкірці картоплю, яйця, цибуля, зелень і печінка тріски. Змішайте їх, додайте сіль, перець, заправте маслом з лимонним соком. Добре перемішайте і подайте на стіл. Смачного!

  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Банку зеленого горошку - 1 штука
  • Банку печінки тріски - 1 штука
  • Лимонний сік - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
простий салат з печінки тріски - фото крок 1
Картоплю відварити в шкірці, потім очистіть і наріжте кубиками. Також подрібніть цибулю.
простий салат з печінки тріски - фото крок 2
Печінка тріски вийміть з банки і наріжте.
простий салат з печінки тріски - фото крок 3
Також наріжте відварений яйця і зелень.
простий салат з печінки тріски - фото крок 4
Змішайте всі інгредієнти, додайте сіль, перець, заправте маслом з лимонним соком. Добре перемішайте і подайте на стіл.

Схожі рецепти