Рецепт Салат з печінки тріски (консервованої) фото

Салат з печінки тріски (консервованої)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Риба та морепродукти , Печінка , Цибуля
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Смачний салат, легкий і дуже апетитний.

Опис приготування:

Попередньо відваріть картоплю. Решта треба нарізати, викласти в салатник і змішати. Доброго дня!

  • Печінка тріски консервована - 120 грам
  • Картопля відварна - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелену цибулю і зелень будь-яка - 50 грам
  • Огірок маринований - 2 штуки
  • Горошок консервований - 200 грам
  • Яйце відварене куряче - 3 штуки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор для маринування цибулі - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
салат з печінки тріски (консервованої) - фото крок 1
Картоплю нарізати кубиком. Я використовую картопля, приготований в мундирі.
салат з печінки тріски (консервованої) - фото крок 2
Додаємо в салатник нарізаний огірок кубиком.
салат з печінки тріски (консервованої) - фото крок 3
Додаємо зелену цибулю, зелень і маринований ріпчаста цибуля.
салат з печінки тріски (консервованої) - фото крок 4
Додаємо печінку тріски.
салат з печінки тріски (консервованої) - фото крок 5
Додаємо консервований горошок без рідини.
салат з печінки тріски (консервованої) - фото крок 6
Перемішуємо. Заправляємо рослинною олією. Викладаємо на широке блюдо. Зверху на салат викладаємо часточки яєць.
салат з печінки тріски (консервованої) - фото крок 7
Подаємо до столу.

Схожі рецепти