Салат з печінки тріски і помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Печінка тріски - продукт корисний, але жирний. Її потрібно їсти правильно, наприклад, намазуючи на хліб або додаючи в салати. Один з таких рецептів - як приготувати салат з печінки тріски і помідорів.
Важливо вибрати якісний продукт, тільки тоді ви отримаєте користь від її вживання. Печінка тріски добре поєднується зі свіжими або печеними овочами, зеленню, такий салат краще заправити оливковою олією. Можна нарізати її невеликими шматочками або залишити, як є.
- Печінка тріски - 120 грам
- В'ялені томати - 5 штук
- Черрі - 100 грам
- Рукола - За смаком
- Кедрові горіхи - 1 Чайна ложка
- Пармезан - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
1
Рукколу гарненько промиваю, потім витираю насухо і викладаю в тарілку.
2
Сковороду розігріваю гарненько і викладаю печінку тріски, нарізану крупно. Обсмажую її близько 5 хвилин. Витираю печінку серветками.
3
Черрі мою і розрізаю на половинки, в'ялені томати нарізаю крупно.
4
Викладаю томати разом з печінкою тріски на подушку з руколи. Обсмажую кедрові горішки, посипаю ними салат.
5
Заправляю салат бальзамічним оцтом. Пармезан натираю крупно або нарізаю тонко, за допомогою овочерізки, додаю його в салат, посипаю чорним меленим перцем.