Салат із крабових паличок і печінки тріски
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний салат з морепродуктов. Смачно і зовсім нескладно. Волоські горіхи і лимонний сік зіграли не останню роль в салатик. Дивіться, як приготувати салат з крабових паличок і печінки тріски.
Щоб приготувати салат з печінки тріски і крабових паличок, потрібно відварити яйця і очистити горіхи. З'єднайте всі інгредієнти, і подати до столу салат порційно.
- Печінка тріски - 120 грам
- Палички крабові - 120 грам
- Яйце - 3 штуки
- Грецькі горіхи - 30 грам
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком (зелена цибуля, кріп ит.Д)
Підготуйте продукти для салату. Відваріть яйця круто. Зніміть шкаралупу.
Відкрийте баночку печінці тріски, частина жиру злийте, частина залиште з печінкою. Перекладіть в салатник, печінку розімніть вилочкою.
Яйця поріжте кубиками середнього розміру.
Крабові палички порізати кубиками такого ж розміру, як і яйця.
Очистіть горіхи від шкаралупи. У ступці потовчіть.
Складіть всі інгредієнти салату, додайте горіхи, сіль, перець, майонез, зелень.
Салат подайте порційно. Розкладіть по тарілочках за допомогою сервіровки кільця. Утрамбуйте.
Прикрасьте горіхами і зеленню, паличками крабовими. Приємного!