Рецепт Салат з цвітної капусти «делікатесний» фото

Салат з цвітної капусти «делікатесний»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід , Легка вечеря
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Для любителів цвітної капусти пропоную чудовий рецепт салату на зиму. Ніжні суцвіття капусти в томатному соусі з болгарським перцем і часником. Дуже смачно і корисно!

Опис приготування:

Салат з цвітної капусти дійсно виходить делікатесним. Кисло-солодкий, з болгарським перцем, часником, ароматний і дуже смачний. Просто знахідка в зиязикай час. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 2 баночки об'ємом 500 мл.

  • Цвітна капуста - 800 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Перець болгарський - 150 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Олія соняшникова - 60 мілілітрів
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
салат з цвітної капусти
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
салат з цвітної капусти
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і викладіть в каструлю. Залийте водою.
салат з цвітної капусти
Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
салат з цвітної капусти
Помідори помийте, наріжте, видаляючи місце кріплення плодоніжки.
салат з цвітної капусти
Пропустіть помідори через м'ясорубку.
салат з цвітної капусти
Всипте сіль і цукор.
салат з цвітної капусти
Налийте рослинне масло.
салат з цвітної капусти
Болгарський перець очистіть, помийте, наріжте і викладіть в каструлю з томатом.
салат з цвітної капусти
Додайте нарізаний часник.
салат з цвітної капусти
Викладіть кольорову капусту. Накрийте каструлю кришкою і варіть салат 10 хвилин. В кінці додайте 9% оцет і перемішайте. Обов'язково спробуйте і відкоригуйте смак на цукор.
салат з цвітної капусти
Гарячий салат розкладіть в стерилізовані банки.
салат з цвітної капусти
Банки закатати кришками, переверніть верх дном, укутайте ковдрою і тримайте до повного охолодження банок. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти