Салат з цвітної капусти «делікатесний»
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів цвітної капусти пропоную чудовий рецепт салату на зиму. Ніжні суцвіття капусти в томатному соусі з болгарським перцем і часником. Дуже смачно і корисно!
Салат з цвітної капусти дійсно виходить делікатесним. Кисло-солодкий, з болгарським перцем, часником, ароматний і дуже смачний. Просто знахідка в зиязикай час. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 2 баночки об'ємом 500 мл.
- Цвітна капуста - 800 грам
- Помідори - 400 грам
- Перець болгарський - 150 грам
- Часник - 4 зубчики
- Олія соняшникова - 60 мілілітрів
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і викладіть в каструлю. Залийте водою.
Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
Помідори помийте, наріжте, видаляючи місце кріплення плодоніжки.
Пропустіть помідори через м'ясорубку.
Всипте сіль і цукор.
Налийте рослинне масло.
Болгарський перець очистіть, помийте, наріжте і викладіть в каструлю з томатом.
Додайте нарізаний часник.
Викладіть кольорову капусту. Накрийте каструлю кришкою і варіть салат 10 хвилин. В кінці додайте 9% оцет і перемішайте. Обов'язково спробуйте і відкоригуйте смак на цукор.
Гарячий салат розкладіть в стерилізовані банки.
Банки закатати кришками, переверніть верх дном, укутайте ковдрою і тримайте до повного охолодження банок. Зберігайте в прохолодному місці.