Рецепт Салат з цвітної капусти «делікатесний» фото

Салат з цвітної капусти «делікатесний»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, Корисний обід, Легка вечеря
Заготовки, Консервація

Для любителів цвітної капусти пропоную чудовий рецепт салату на зиму. Ніжні суцвіття капусти в томатному соусі з болгарським перцем і часником. Дуже смачно і корисно!

Салат з цвітної капусти дійсно виходить делікатесним. Кисло-солодкий, з болгарським перцем, часником, ароматний і дуже смачний. Просто знахідка в зиязикай час. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 2 баночки об'ємом 500 мл.

  • Цвітна капуста - 800 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Перець болгарський - 150 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Олія соняшникова - 60 мілілітрів
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
салат з цвітної капусти
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
салат з цвітної капусти
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і викладіть в каструлю. Залийте водою.
салат з цвітної капусти
Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
салат з цвітної капусти
Помідори помийте, наріжте, видаляючи місце кріплення плодоніжки.
салат з цвітної капусти
Пропустіть помідори через м'ясорубку.
салат з цвітної капусти
Всипте сіль і цукор.
салат з цвітної капусти
Налийте рослинне масло.
салат з цвітної капусти
Болгарський перець очистіть, помийте, наріжте і викладіть в каструлю з томатом.
салат з цвітної капусти
Додайте нарізаний часник.
салат з цвітної капусти
Викладіть кольорову капусту. Накрийте каструлю кришкою і варіть салат 10 хвилин. В кінці додайте 9% оцет і перемішайте. Обов'язково спробуйте і відкоригуйте смак на цукор.
салат з цвітної капусти
Гарячий салат розкладіть в стерилізовані банки.
салат з цвітної капусти
Банки закатати кришками, переверніть верх дном, укутайте ковдрою і тримайте до повного охолодження банок. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти