Рецепт Салат «делікатесний» фото

Салат «делікатесний»
(покроковий рецепт з фото)

Датська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Морква , Цибуля , Маслини , Кальмари
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Шукав рецепт смачного і незвичайного салату, для приготування якого не потрібно довго стояти біля плити. В одній з кулінарних добірок моєї мами знайшов, як приготувати салат"Делікатесний" .

Опис приготування:

Основний інгредієнт для приготування салату - це кальмар. Багато хто боїться готувати цей продукт, тому що не знають, скільки по часу його потрібно варити. Особисто я готую кальмара не більш 3 хвилин і намагаюся вибирати тушки поменше. Крім кальмарів додаю в салат маслини, морква по-корейськи, цибуля і зелень, заправляю все майонезом.

  • Кальмар - 1 кілограм
  • Маслини - 100 грам
  • Морква по-корейськи - 70 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Консервований горошок - 100 грам
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Майонез - За смаком
салат
1. Кальмари мою і заливаю окропом, через хвилину зливаю воду і очищаю їх від шкірки. Відварюю кальмари в злегка підсоленій воді 2-3 хвилини, не більше.
салат
2. Готові кальмари швиденько викладаю на тарілку, залишаю до повного охолодження.
салат
3. Кальмари нарізаю тонкими смужками, цибулину очищаю і нарізаю півкільцями, консервований горошок відкидаю на сито, щоб пішла вся вода, маслини без кісточок нарізаю кільцями.
салат
4. Всі інгредієнти перекладаю в миску, мою петрушку і витираю її паперовими серветками, нарізаю дрібно і відправляю в миску до решти продуктів, солю і перчу за смаком.
салат
5. Перед подачею розкладаю салат по формах, поливаю майонезом и подаю к столу. Смачного!

Схожі рецепти