Рецепт Петрушка морожена фото

Петрушка морожена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень , Петрушка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На швидку руку
Заготовки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 5 хв.

Взимку якісну зелень і свіжі овочі складно знайти. Як смачний борщ із зеленню, але її не завжди можна собі дозволити. Залишається вихід - запастися зеленню з літа. Я пропоную її морозити, а не сушити.

Опис приготування:

Вам знадобиться петрушка, пакет або спеціальні невеликі форми для заморозки продуктів, паперові рушники і ніж.

  • Петрушка свіжа - 3 пучка
петрушка морожена - фото крок 1
Для приготування петрушки на зиму слід знати кілька правил. Замораживаемая зелень повинна бути сухою (без води). Після заморозки зелень слід весь час тримати в морозилці, не даючи утворюватися конденсату.
Отже, зелень петрушки вимити. Видалити жорсткі стебла.
петрушка морожена - фото крок 2
Паперовим рушником обсушіть зелень, видаливши краплі води. Гострим ножем подрібніть петрушку дрібно.
петрушка морожена - фото крок 3
Знову промокніть паперовим рушником вже нарізану зелень.
петрушка морожена - фото крок 4
Складіть в пакет і заморозьте. Зберігайте зелень в 2-3 пакетах тільки в морозилці. Коли вона вам стане потрібна, не дістаючи з морозилки, візьміть потрібну кількість зелені в тарілку, а решту залиште в морозилці. Так на пакеті з зеленню не утворюється лід і ваша зелень не набуде гіркуватий присмак.

Схожі рецепти