Петрушка на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Один з варіантів зберегти всі вітаміни в петрушці - це її заморозити. Вона відмінно зберігається цілий рік, не втрачає вигляд і колір.
Заморозьте петрушку на зиму. Вона не займе багато місця і дуже прикрасить ваші страви, а також додасть їм смак і запах взимку. Таким чином можна морозити петрушку зі своєї дачі - і здорово, і дешево.
- Петрушка - 1-2 Пучков
1. Приготовим петрушку. Її потрібно на пару хвилин замочити в холодній воді, а потім сполоснути під проточною водою, щоб змити пил і бруд. Дати обсохнути.
2. Відокремте палички від листочків.
3. Листочки петрушки поріжте дрібно, як зазвичай ви ріжете для готування.
4. У сухий пакет кладемо петрушку, щільно зав'язуємо пакет, випустивши все повітря. Відправляємо в морозильну камеру. Готово.