Абрикосовое пюре на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Таке абрикосове пюре на зиму в домашніх умовах дуже люблять дітки різного віку. Його можна вживати в їжу відразу, а можна і взимку. Для прикорму пюре також ідеально підійде.
Швидке в приготуванні абрикосове пюре на зиму в домашніх умовах. Готувати такі ласощі можна у вигляді прикорму дитині або як десерт на зиму. Подібні пюре часто комбінують з різними фруктами. Наприклад, абрикоси чудово поєднуються з яблуками або грушами.
- Абрикос - 500 грам
- Вода - 800 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
1. Дуже часто готую таке абрикосове пюре на зиму в домашніх умовах. Не тільки в якості прикорму пюре підходить, а ще і в якості незамінного ласощі взимку. Абрикоси беремо стиглі, ретельно миємо їх і присипаємо трохи цукром.
2. Ставимо варитися фрукти. Абрикоси варимо протягом півгодини на дуже слабкому вогні. Не забувайте постійно помішувати.
3. Коли абрикоси будуть готові, даємо їм трохи охолонути і відправляємо в комбайн або подрібнюємо блендером. Маса повинна бути схожа на пюре.
4. Після подрібнення в блендері, розкладаємо пюре по банках і стерилізуємо близько 5 хвилин. Таке пюре можна вживати відразу після подрібнення.
5. Якщо додати до рецептом яблуко (також відварити чищенням часточками), то пюре стане ще смачніше. Цукор вводиться при бажанні.