Рецепт Пюре з груші на зиму фото

Пюре з груші на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Груша
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
Для дітей , До року
Заготовки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

З ароматних солодких груш можна приготувати дуже смачну і досить швидку заготовку на зиму - грушевое пюре. Таке ласощі безсумнівно сподобається як дітям, так і дорослим!

Опис приготування:

Приготувати пюре з груші на зиму можна з абсолютно будь-якого сорту груш. Головне, щоб фрукт був максимально зрілим. Залежно від солодощі груш, кількість цукру можна сміливо коригувати. Подавати грушеве пюре можна до млинців, тостів або самостійно.

  • Груші - 500 грам (очищених)
  • Цукор - 150 грам
  • Лимонна кислота - 0, 25 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
пюре з груші на зиму - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пюре з груші на зиму - фото крок 2
Груші промийте, razrezhyte дві частини, видаліть плодоніжки і внутрішню частину з насінням. Наріжте груші шматочками середнього розміру і складіть в каструлю. Вага груш в рецепті вказано вже в очищеному вигляді.
пюре з груші на зиму - фото крок 3
Додайте 2 ст. L. Води, накрийте ємність кришкою і поставте на вогонь. Після того, як вода закипить, вогонь зменшите і тушкуйте груші від 10 до 30 хвилин до м'якості. Час залежить від сорту груш.
пюре з груші на зиму - фото крок 4
Після того, як груші будуть готові, додайте до них цукор і подрібніть м'які груші в однорідну масу.
пюре з груші на зиму - фото крок 5
Додайте в грушеве пюре лимонну кислоту, перемішайте і доведіть до кипіння. Проваріть пюре з груш ще 3-4 хвилини.
пюре з груші на зиму - фото крок 6
Пюре з груші на зиму готове. Перекладіть пюре в стерильну баночку (виходить банку об'ємом 0, 5 L) і закрийте стерильною кришкою. Банку переверните, укутайте чимось теплим і залиште до охолодження. Потім приберіть банку в прохолодне місце.
пюре з груші на зиму - фото крок 7
Вдалих заготовок!

Схожі рецепти