Рецепт Грушеве пюре на зиму фото

Грушеве пюре на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти, Груша
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На полуденок, На святковий стіл
Заготовки

Ділюся простим і швидким рецептом пюре з груш на зиму. Заготівля виходить дуже смачною і ароматною. Пюре можна використовувати у випічці або з'їсти просто так.

Докладніше, як приготувати пюре з груш на зиму, я розповім нижче. Груші підійдуть будь-якого сорту, але кількість цукру краще коригувати на свій смак.

  • Груша - 500 грам
  • Цукор - 80-100 грам
  • Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1-2 Ст. Ложок
грушеве пюре на зиму - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
грушеве пюре на зиму - фото крок 2
У груш видаліть серцевину і наріжте на кубики середнього розміру.
грушеве пюре на зиму - фото крок 3
Перекладіть грушу в каструлю, додайте пару ложок води і доведіть до кипіння на середньому вогні. Варіть груші до м'якості 10-30 хвилин, в залежності від сорту.
грушеве пюре на зиму - фото крок 4
Подрібніть блендером груші в пюре, додайте лимонну кислоту і цукор. Проваріть ще 5 хвилин.
грушеве пюре на зиму - фото крок 5
Перелийте пюре в стерилізовані банки, закрийте кришкою і переверніть. Залиште банку в такому положенні до повного охолодження.
грушеве пюре на зиму - фото крок 6
Грушеве пюре готове, смачного!

Схожі рецепти