Рецепт Грушеве варення часточками фото

Грушеве варення часточками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти, Груша
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На полуденок
Солодке, Заготовки, Варення

Ви любите солодкі заготовки? Варити варення та джеми досить просто, а результат буде вас радувати цілий рік. Я хочу поділитися з вами дуже класним рецептом, який варто взяти на замітку!

Не проходьте повз, Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати грушеве варення часточками. Воно чудово підійде для випічки, десертів і просто до чаю. Красиве, ароматне і смачне, таке варення точно припаде до смаку і малюкам, і дорослим. Сік лимона чудово відтіняє солодкий сироп, але при бажанні ви можете додати лимон до груш, попередньо нарізавши його дуже дрібними шматочками.

  • Груші - 3 кілограма
  • Лимон - 3 штуки
  • Цукор - 2.5 кілограма
  • Вода - 450 мілілітрів
  • Спеції для аромату - За смаком (обкладинка, гвоздика і т.Д.)
грушеве варення часточками - фото крок 1
1. Груші вимийте, очистіть від серцевини і шкірки.
грушеве варення часточками - фото крок 2
2. Наріжте акуратними часточками і викладіть груші в каструлю.
грушеве варення часточками - фото крок 3
3. Цукор, воду і за бажанням спеції для аромату викладіть в каструлю і поставте на вогонь.
грушеве варення часточками - фото крок 4
4. Доведіть сироп до кипіння.
грушеве варення часточками - фото крок 5
5. Влийте його до груш і залиште їх годин на 12.
грушеве варення часточками - фото крок 6
6. Далі доведіть фрукти до кипіння, provara 7 хвилин і 7 годин залиште настоюватися. Повторіть цю операцію ще раз.
грушеве варення часточками - фото крок 7
7. Вимийте лимони, вичавіть сік і влийте його в каструлю.
грушеве варення часточками - фото крок 8
8. Останній раз доведіть до кипіння, provara 5 хвилин і розлийте по чистим баночках.
грушеве варення часточками - фото крок 9
9. Прикрийте кришечками і простерилизуйте варення хвилин 7. Після закатати, укутайте і залиште до повного охолодження баночки догори дном.
Після приберіть в темне і прохолодне місце.

Схожі рецепти