Рецепт Грушеве варення з цілих груш фото

Грушеве варення з цілих груш
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Груша
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную вам рецепт смачного грушевого варення з цілих груш, який я недавно побачив кулінарній книзі. Груші готуються в сиропі і з вигляду нагадують карамельки.

Опис приготування:

Готуємо варення з цілих груш за описаним нижче простим рецептом:

1. Вирізаємо з груші суцвіття, моєму в холодній воді.

2. Готуємо сироп. В алюмінієву каструлю заливаємо стакан води, додаємо 500 грам цукру і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь до повільного, чекаємо, поки з'явиться пінка.

3. Поки вариться сироп, груші протикаємо зубочистками. Якщо не проколоти груші, вони будуть гірше вбирати сироп і можуть полопатися в процесі варіння.

4. Проколоті груші опускаємо в готовий сироп. Варимо близько 10-15 хвилин, щоб фрукти прогрілися.

5. Під час другої варіння додаємо цукор і помішувати, щоб він швидше розчинився. Варимо до повної м'якості.

6. Втретє варимо груші близько години.

7. Під час останньої варіння готуємо банки. Щоб їх стерилізувати, потрібно опустити їх в гарячу воду на 15-20 хвилин разом з кришками.

8. Коли банки простерилізовані, а варення готове, заливаємо його в банки і відразу закочує.

Вище описаний простий рецепт приготування грушевого варення з цілих груш.


  • Груша - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 1 Склянка
Готуємо варення з цілих груш за описаним нижче простим рецептом:

1. Вирізаємо з груші суцвіття, моєму в холодній воді.

2. Готуємо сироп. В алюмінієву каструлю заливаємо стакан води, додаємо 500 грам цукру і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь до повільного, чекаємо, поки з'явиться пінка.

3. Поки вариться сироп, груші протикаємо зубочистками. Якщо не проколоти груші, вони будуть гірше вбирати сироп і можуть полопатися в процесі варіння.

4. Проколоті груші опускаємо в готовий сироп. Варимо близько 10-15 хвилин, щоб фрукти прогрілися.

5. Під час другої варіння додаємо цукор і помішувати, щоб він швидше розчинився. Варимо до повної м'якості.

6. Втретє варимо груші близько години.

7. Під час останньої варіння готуємо банки. Щоб їх стерилізувати, потрібно опустити їх в гарячу воду на 15-20 хвилин разом з кришками.

8. Коли банки простерилізовані, а варення готове, заливаємо його в банки і відразу закочує.

Вище описаний простий рецепт приготування грушевого варення з цілих груш.

Схожі рецепти