Курка по-королівськи
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на таку гучну назву, приготувати цю страву можна легко і просто, проте, смак у нього дійсно дивовижний - воно нагадує булочку з ніжною начинкою з курки і грибів всередині.
Цей рецепт приготування курки по-королівськи є традиційною стравою французької кухні. Скажу вам чесно, я не маю ні найменшого уявлення про те, чому у нього таку назву і чи має воно якесь відношення до французьких королів і королев. Можливо да, але особисто для мене це весь просте в приготуванні і дуже смачне блюдо, яке я досить часто готую вдома, так як в нашій родині всі його просто обожнюють. А зробити його дуже легко і просто, і я думаю, що будь-який впорається з цим простим рецептом курки по-королівськи. До того ж інгредієнти все досить звичайні і навіть листкове тісто ви спокійнісінько можете купити в будь-якому магазині, а інша справа техніки.
- Грудка куряча - 0, 5 штуки
- Тісто листкове - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Вершки 22% - 150 мілілітрів
- Борошно - 0, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука (для змащення)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком