Салат по-королівськи
(покроковий рецепт з фото)
Справжня знахідка для тих, хто небайдужий до дарів моря. Дізнавшись, як приготувати салат по-королівськи з креветками, кальмарами і червоною ікрою, ви відчуєте себе як у Версалі!
Це один з найбільш "святкових" салатів. Склад інгредієнтів тут дійсно винятковий - і креветки, і кальмари, і ікра… Ну і, само собою, майонез - куди ж без нього, особливо в свято! Однак готувати королівський салат з покупним майонезом - погодьтеся, моветон! Зовсім інший смак і вигляд у готового блюда буде, якщо майонез ви приготуєте власноруч.
Втім, для любителів салат виходить дійсно смачний. Іноді його готують без цибулі, але мені здається, що трошки свіжої хрусткості цієї страви не зашкодить. Я б і огірочок спробував додати, якби не боялася, що він багато вологи дасть і салат "попливе" …
Загалом, я розповім, як приготувати салат по-королівськи, а як його поліпшити, ви вирішите самі, ок?
- Тушки кальмарів - 2 штуки
- Креветки заморожені чищення - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки(2 в салат, 1 для майонезу)
- Цибуля ріпчаста білий - 100 грам
- Ікра лососева - За смаком
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (для майонезу)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка (для майонезу)
- Сіль - 2-3 Щепоток (для майонезу)
- Цукор - 1 щіпка
- Масло рослинне - 3/4 склянки
Охолодити салат протягом півгодини і подати на стіл.
Смачного, ваші величності! :)