Рецепт Квасоля з м'ясом і овочами фото

Квасоля з м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт підійде для тих, хто цінує і любить раціонально використовувати свій час. Квасоля з м'ясом і овочами готується дуже швидко. Виходить ситне і ароматне блюдо. Готуйтеся дивуватися!

Опис приготування:

Класичний рецепт приготування квасолі з м'ясом і овочами. Я використовував: спаржеву квасолю, свинину, морква, цибуля ріпчаста, томатну пасту, воду, сіль, цукор, перець і рослинне масло для обсмажування. Тушковані овочі з м'ясом виходять дуже соковитими і ароматними. Сіль і цукор додавайте хто як любить, головне не переборщити. До речі, страва смачна, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Удачі в приготуванні!

  • Квасоля спаржева - 0, 5 кілограма
  • Свинина - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
квасоля з м'ясом і овочами - фото крок 1
Дрібно наріжте цибулю.
квасоля з м'ясом і овочами - фото крок 2
Моркву натріть на тертці.
квасоля з м'ясом і овочами - фото крок 3
Спаржеву квасоля поріжте на шматочки.
квасоля з м'ясом і овочами - фото крок 4
Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, до золотистого кольору.
квасоля з м'ясом і овочами - фото крок 5
Додаємо до цибулі моркву, roza_ker 5-7 хвилин і додаємо квасоля. Сіль за смаком, вогонь середній. Тушкуємо під кришкою 20 хвилин, періодично помішуючи.
квасоля з м'ясом і овочами - фото крок 6
Потім додаємо на сковороду дрібно порізану свинину, тушкуємо до готовності м'яса. Після цього додаємо томатну пасту, сіль, цукор і перець за смаком. Тушкуємо ще 15 хвилин. От і все! Смачного!

Схожі рецепти