Квасоля з м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт підійде для тих, хто цінує і любить раціонально використовувати свій час. Квасоля з м'ясом і овочами готується дуже швидко. Виходить ситне і ароматне блюдо. Готуйтеся дивуватися!
Класичний рецепт приготування квасолі з м'ясом і овочами. Я використовував: спаржеву квасолю, свинину, морква, цибуля ріпчаста, томатну пасту, воду, сіль, цукор, перець і рослинне масло для обсмажування. Тушковані овочі з м'ясом виходять дуже соковитими і ароматними. Сіль і цукор додавайте хто як любить, головне не переборщити. До речі, страва смачна, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Удачі в приготуванні!
- Квасоля спаржева - 0, 5 кілограма
- Свинина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 125 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Дрібно наріжте цибулю.
Моркву натріть на тертці.
Спаржеву квасоля поріжте на шматочки.
Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, до золотистого кольору.
Додаємо до цибулі моркву, roza_ker 5-7 хвилин і додаємо квасоля. Сіль за смаком, вогонь середній. Тушкуємо під кришкою 20 хвилин, періодично помішуючи.
Потім додаємо на сковороду дрібно порізану свинину, тушкуємо до готовності м'яса. Після цього додаємо томатну пасту, сіль, цукор і перець за смаком. Тушкуємо ще 15 хвилин. От і все! Смачного!