Рецепт Квасоля в мультиварці без замочування фото

Квасоля в мультиварці без замочування
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Гарніри

Коли на кухні є така помічниця, як мультиварка, то дуже зручно варити квасолю в ній, подаючи її на обід або вечерю, Готовий паштет або лобіо. Головне - вибрати швидко вариться сорт.

Відварена квасоля смачна як самостійну страву з соусами і як добавка або основа в других стравах, сніданок. Її можна відварити, остудити, розфасувати в пакети і заморозити, додаючи в міру готування в майбутньому як напівфабрикат.

  • Квасоля - 150 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
квасоля в мультиварці без замочування - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Бажано придбати швидко вариться сорт бобових, так як його можна готувати навіть без попереднього замочування.
квасоля в мультиварці без замочування - фото крок 2
Промийте квасоля в воді, пересипте в чашу мультиварки. Залийте гарячою водою і встановіть на табло техніки режим "варка" з 1 час.
квасоля в мультиварці без замочування - фото крок 3
Через 25-30 хвилин перевірте процес варіння, акуратно відкривши кришку техніки. Квасолини набухнуть і стануть більше в три рази. Всипте сіль, по бажанню - лавровий лист і інші пряні трави, наприклад, сушений чебрець.
квасоля в мультиварці без замочування - фото крок 4
Почувши звуковий сигнал, бобові будуть повністю готові. Спробуйте квасолину на смак. Якщо вона не доварити, доготовьте блюдо ще 30 хвилин. В цілому ж по виду бобових буде зрозуміло - зварилися вони чи ні.
квасоля в мультиварці без замочування - фото крок 5
Викладіть відварну квасоля з мультиварки в тарілки і подайте до столу або ж додайте її при приготуванні борщу, Лобі або перегній.

Схожі рецепти