Рецепт Квасоля в томаті в мультиварці фото

Квасоля в томаті в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Квасоля в томаті удосталь продається в усіх магазинах, але набагато смачніше і дешевше буде якщо її приготувати вдома. Без консервантів і смакових добавок квасоля набагато корисніше.

Квасоля має просто величезною кількістю мінералів, мікроелементів і вітамінів. Давайте приготуємо її в мультиварці в томатному соусі. Блюдо ситне, в міру гостре, ароматне і смачне. У мене біла квасоля, але за цим рецептом можна приготувати червону і чорну квасолю. Смачно, як в теплом, так і в холодному вигляді. Така квасоля стане самостійною стравою або гарніром.

  • Квасоля - 1, 5 склянки (суха, біла)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
квасоля в томаті в мультиварці - фото крок 1
Візьміть інгредієнти для приготування квасолі.
квасоля в томаті в мультиварці - фото крок 2
Квасоля добре помийте і залийте холодною водою на ніч.
квасоля в томаті в мультиварці - фото крок 3
До ранку квасоля добре набубнявіє. Вона вбере всю воду. Якщо трохи води залишиться, то злийте її. Викладіть набряклу квасолю в чашу мультиварки.
квасоля в томаті в мультиварці - фото крок 4
Залийте водою так, щоб вона була на палець вище квасолі. Посоліть квасоля.

Схожі рецепти