Рецепт Квасоля, тушкована з овочами в томаті фото

Квасоля, тушкована з овочами в томаті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Бобові
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Квасоля з овочами можна заготовлювати на зиму в банках, а можна просто готувати і їсти як чудовий гарнір до м'яса або каш. Квасоля дуже ситна і поживна, вона сподобається вашим близьким.

Якщо ви вирішили зробити смачну страву, але не знаю, , як приготувати квасоля, тушковану з овочами в томаті, то цей рецепт для вас! Кількість інгредієнтів можна зменшити або збільшити. Якщо ви хочете зробити з цієї квасолі консервацію, то просто додайте в кінці півсклянки оцту і розлийте все по стерилізованих банках.

  • Квасоля - 1 кілограм
  • Помідори - 1 кілограм
  • Солодкий перець - 1, 5 грами
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Цукор - 160 грам
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
квасоля, тушкована з овочами в томаті - фото крок 1
Квасоля замочіть в холодній воді на добу. Ви можете вибрати будь-який сорт, будь то: біла або червона квасоля. Відваріть її до готовності в підсоленій воді, відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
квасоля, тушкована з овочами в томаті - фото крок 2
Цибуля звільніть від лушпиння і наріжте півкільцями. Не дуже тонко, щоб при смаженні він не розвалився. Пасеруйте цибулю на рослинній олії на розігрітій сковороді до утворення золотистого відтінку.
квасоля, тушкована з овочами в томаті - фото крок 3
Потім на сковорідку до цибулі додайте нарізаний часточками солодкий перець, очищений попередньо від серцевини і насіння. Обсмажуйте овочі ще протягом п'яти хвилин.
квасоля, тушкована з овочами в томаті - фото крок 4
Тепер до овочів покладіть відварену квасолю. Томати обдайте окропом, зніміть з них шкірку, очистіть від насіння. М'якоть томатів пюріруйте (я це роблю за допомогою блендера) і додайте до квасолі і овочам.
квасоля, тушкована з овочами в томаті - фото крок 5
Поперчіть і посоліть інгредієнти. Ви можете додавати будь-які спеції на свій розсуд. Всипте цукровий пісок. Перемішайте інгредієнти дерев'яною лопаткою. Гасіть під закритою кришкою до готовності двадцять хвилин.

Схожі рецепти