Рецепт Стручкова квасоля в томаті фото

Стручкова квасоля в томаті
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Заготовки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.

Приготувати страву з стручкової квасолі - просто і швидко! Мені подобається універсальність квасолі і то, що вона легко поєднується з іншими продуктами. Поділюся своїм рецептом стручкової квасолі в томаті.

Опис приготування:

Стручковая фасоль - мій улюблений гарнір, а квасоля в томаті і зовсім замінює самостійне блюдо. Мені подобається їсти її з чорним хлібом, коли хочеться швидко і легко перекусити. До речі, така квасоля буде хороша і в пост, і тим, хто дотримується дієти.

Готувати квасолю - дуже просто. Дотримуйтесь кроків мого рецепту.

Як приготувати стручкову квасолю в томаті:

1. Промиту квасолю з обрізаними хвостиками зваріть до готовності в підсоленій воді.

2. Очистіть цибулю, поріжте невеликими кубиками і обсмажте на олії на середньому вогні до золотистого кольору.

3. З помідорів треба зняти шкірку і вирізати плодоніжки. Для цього опустіть їх на хвилинку в окріп, а потім відразу ж в холодну воду. Шкірочка легко зійде. Помідори поріжте на дрібні шматочки, помістіть в каструлю і варіть з сіллю по освіти пюре. Не забувайте помішувати і варити на середньому вогні.

4. У розварене томатне пюре додаємо цибулю, квасоля, сіль, запашний і чорний перець. Подрібнюємо в руках лавровий лист і також додаємо в наше вариво. Отриману суміш доводимо до кипіння, після чого додаємо ложку оцту. Перемішуємо.

5. Гарячу суміш розливаємо по заздалегідь простерилизованнимбанкам. Закочує. Стручкова квасоля в томаті готова! Смачного!

PS. Якщо хочете, можете не закочувати стручкову квасолю в томаті по банкам, а їсти відразу ж, свежеприготовленной. Рецепт аналогічний.


  • Стручковая фасоль - 1 кілограм
  • Цибулини - 2 склянки
  • Помідори - 1 кілограм
  • Оцет 70-проц. - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Перець духмяний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 5 штук
Стручковая фасоль - мій улюблений гарнір, а квасоля в томаті і зовсім замінює самостійне блюдо. Мені подобається їсти її з чорним хлібом, коли хочеться швидко і легко перекусити. До речі, така квасоля буде хороша і в пост, і тим, хто дотримується дієти.

Готувати квасолю - дуже просто. Дотримуйтесь кроків мого рецепту.

Як приготувати стручкову квасолю в томаті:

1. Промиту квасолю з обрізаними хвостиками зваріть до готовності в підсоленій воді.

2. Очистіть цибулю, поріжте невеликими кубиками і обсмажте на олії на середньому вогні до золотистого кольору.

3. З помідорів треба зняти шкірку і вирізати плодоніжки. Для цього опустіть їх на хвилинку в окріп, а потім відразу ж в холодну воду. Шкірочка легко зійде. Помідори поріжте на дрібні шматочки, помістіть в каструлю і варіть з сіллю по освіти пюре. Не забувайте помішувати і варити на середньому вогні.

4. У розварене томатне пюре додаємо цибулю, квасоля, сіль, запашний і чорний перець. Подрібнюємо в руках лавровий лист і також додаємо в наше вариво. Отриману суміш доводимо до кипіння, після чого додаємо ложку оцту. Перемішуємо.

5. Гарячу суміш розливаємо по заздалегідь простерилизованнимбанкам. Закочує. Стручкова квасоля в томаті готова! Смачного!

PS. Якщо хочете, можете не закочувати стручкову квасолю в томаті по банкам, а їсти відразу ж, свежеприготовленной. Рецепт аналогічний.

Схожі рецепти