Стручкова квасоля в томаті
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати страву з стручкової квасолі - просто і швидко! Мені подобається універсальність квасолі і то, що вона легко поєднується з іншими продуктами. Поділюся своїм рецептом стручкової квасолі в томаті.
Стручковая фасоль - мій улюблений гарнір, а квасоля в томаті і зовсім замінює самостійне блюдо. Мені подобається їсти її з чорним хлібом, коли хочеться швидко і легко перекусити. До речі, така квасоля буде хороша і в пост, і тим, хто дотримується дієти.
Готувати квасолю - дуже просто. Дотримуйтесь кроків мого рецепту.
Як приготувати стручкову квасолю в томаті:
1. Промиту квасолю з обрізаними хвостиками зваріть до готовності в підсоленій воді.
2. Очистіть цибулю, поріжте невеликими кубиками і обсмажте на олії на середньому вогні до золотистого кольору.
3. З помідорів треба зняти шкірку і вирізати плодоніжки. Для цього опустіть їх на хвилинку в окріп, а потім відразу ж в холодну воду. Шкірочка легко зійде. Помідори поріжте на дрібні шматочки, помістіть в каструлю і варіть з сіллю по освіти пюре. Не забувайте помішувати і варити на середньому вогні.
4. У розварене томатне пюре додаємо цибулю, квасоля, сіль, запашний і чорний перець. Подрібнюємо в руках лавровий лист і також додаємо в наше вариво. Отриману суміш доводимо до кипіння, після чого додаємо ложку оцту. Перемішуємо.
5. Гарячу суміш розливаємо по заздалегідь простерилизованнимбанкам. Закочує. Стручкова квасоля в томаті готова! Смачного!
PS. Якщо хочете, можете не закочувати стручкову квасолю в томаті по банкам, а їсти відразу ж, свежеприготовленной. Рецепт аналогічний.
- Стручковая фасоль - 1 кілограм
- Цибулини - 2 склянки
- Помідори - 1 кілограм
- Оцет 70-проц. - 1 Чайна ложка
- Сіль - 3 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний мелений - 1/2 чайних ложки
- Лавровий лист - 5 штук
Готувати квасолю - дуже просто. Дотримуйтесь кроків мого рецепту.
Як приготувати стручкову квасолю в томаті:
1. Промиту квасолю з обрізаними хвостиками зваріть до готовності в підсоленій воді.
2. Очистіть цибулю, поріжте невеликими кубиками і обсмажте на олії на середньому вогні до золотистого кольору.
3. З помідорів треба зняти шкірку і вирізати плодоніжки. Для цього опустіть їх на хвилинку в окріп, а потім відразу ж в холодну воду. Шкірочка легко зійде. Помідори поріжте на дрібні шматочки, помістіть в каструлю і варіть з сіллю по освіти пюре. Не забувайте помішувати і варити на середньому вогні.
4. У розварене томатне пюре додаємо цибулю, квасоля, сіль, запашний і чорний перець. Подрібнюємо в руках лавровий лист і також додаємо в наше вариво. Отриману суміш доводимо до кипіння, після чого додаємо ложку оцту. Перемішуємо.
5. Гарячу суміш розливаємо по заздалегідь простерилизованнимбанкам. Закочує. Стручкова квасоля в томаті готова! Смачного!
PS. Якщо хочете, можете не закочувати стручкову квасолю в томаті по банкам, а їсти відразу ж, свежеприготовленной. Рецепт аналогічний.