Рецепт Заварне тісто на чебуреки з бульбашками фото

Заварне тісто на чебуреки з бульбашками
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто , Заварне тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Як для вас виглядає ідеальний чебурек? Соковита начинка і хрустке тісто - ось, секрет правильної випічки. Тому важливо підготувати всі інгредієнти і вибрати відповідний рецепт з безлічі.

Опис приготування:

Для початку я пропоную вам дізнатися, як приготувати заварне тісто на чебуреки з бульбашками. Після додавання фаршу вироби варто смажити на сковороді у великій кількості олії. У складі є горілка, але вона не вплине на смак, а лише потрібна для консистенції. Рецепт стане в нагоді вам не раз.

  • Борошно - 300 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
заварне тісто на чебуреки з бульбашками - фото крок 1
Суміш з води, солі і масла поставте на вогонь в каструлі. Доведіть її до кипіння.
заварне тісто на чебуреки з бульбашками - фото крок 2
Потім відразу зніміть каструлю з вогню і додайте 0, 5 склянки борошна. Швидко перемішайте, щоб не було грудок. Залиште масу на 15 хвилин остигати.
заварне тісто на чебуреки з бульбашками - фото крок 3
Потім додайте горілку і яйце. Перемішайте.
заварне тісто на чебуреки з бульбашками - фото крок 4
Введіть решту борошна.
заварне тісто на чебуреки з бульбашками - фото крок 5
Замісити тісто. Залиште його на 2-3 години при кімнатній температурі. Все готово!

Схожі рецепти