Заварне тісто на чебуреки з бульбашками
(покроковий рецепт з фото)
Як для вас виглядає ідеальний чебурек? Соковита начинка і хрустке тісто - ось, секрет правильної випічки. Тому важливо підготувати всі інгредієнти і вибрати відповідний рецепт з безлічі.
Для початку я пропоную вам дізнатися, як приготувати заварне тісто на чебуреки з бульбашками. Після додавання фаршу вироби варто смажити на сковороді у великій кількості олії. У складі є горілка, але вона не вплине на смак, а лише потрібна для консистенції. Рецепт стане в нагоді вам не раз.
- Борошно - 300 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Суміш з води, солі і масла поставте на вогонь в каструлі. Доведіть її до кипіння.
Потім відразу зніміть каструлю з вогню і додайте 0, 5 склянки борошна. Швидко перемішайте, щоб не було грудок. Залиште масу на 15 хвилин остигати.
Потім додайте горілку і яйце. Перемішайте.
Введіть решту борошна.
Замісити тісто. Залиште його на 2-3 години при кімнатній температурі. Все готово!