Chia з манго
(покроковий рецепт з фото)
Насіння Чіа - джерело омега-3 жирних кислот, клітковини і кальцію. Завдяки своїм желюючий властивостями, Чіа особливо гарні для приготування пудингу.
Пропоную спробувати розкішний десерт на основі кокосового молока і стиглого манго, яким можна побалувати себе на сніданок. А детальніше, як приготувати Чіа з манго, я розповім в покроковому рецепті нижче. Кокосове молоко краще брати середньої жирності. Манго можна взяти консервований або заморожений, але тоді його краще подрібнити в блендері з невеликою кількістю цукру.
- Насіння Чіа - 2 Ст. Ложки
- Кокосове молоко - 200 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Ванільний сироп - 1-2 капель
- Манго - 1/2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
У кокосове молоко додайте цукор, ванільний сироп і насіння Чіа. Добре перемішайте.
Перекладіть пудинг в баночку з кришкою і залиште в холодильнику на 4 годину.
Розріжте манго навпіл, потім зробіть надрізи вздовж і впоперек. Виверніть половинку манго і відокремте скибочки.
Виделкою подрібніть скибочки манго в неоднорідне пюре. Викладіть його зверху пудингу.
Чіа пудинг з манго готовий, смачного!