Рецепт Амаретто з малиною і манго фото

Амаретто з малиною і манго
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди, Фрукти, Малина
Пісні страви
Для дітей, Десерт
Випічка, Печиво

Рецепт приготування Амаретто з манго і малиною. Дуже смачне і популярне італійське печиво, яке готують без борошна.

У приготуванні даного печива немає нічого складного. Готується воно дуже швидко, а виходить дуже смачним. В якості начинки тут використовується манго і свіжа малина.

  • Мигдальний крихта - 100 грам
  • Цукор - 70 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Манго - 0, 5 штуки
  • Малина - 50 грам
амаретто з малиною і манго - фото крок 1
1. Підготуємо всі продукти. У мисці змішуємо цукровий пісок і мигдалеву крихту.
амаретто з малиною і манго - фото крок 2
2. Візьмемо іншу миску і розіб'ємо в неї яйця. За допомогою віночка яйця збиваємо. Збите яйце переливаємо в суміш цукру і мигдалю.
амаретто з малиною і манго - фото крок 3
3. За допомогою ложки все добре перемішуємо. Липка вийшла маса дуже схожа на мастику для приготування тортів.
амаретто з малиною і манго - фото крок 4
4. Для начинки добре промиємо малину і манго. Потім на шматочки наріжемо манго. Сформуємо корж з однієї столової ложки тесту. Малину загортаємо в центр коржі. Так само робимо і з манго.
амаретто з малиною і манго - фото крок 5
5. З тіста, всередині яких фрукти або ягоди, формуємо кульки. Пекарським пергаментом вистилає деко. На деко укладаємо сфорязикні кульки.
амаретто з малиною і манго - фото крок 6
6. Хвилин на п'ятнадцять-двадцять відправляємо деко з кульками в духовку, температура сто вісімдесят градусів. Коли печиво зарум'яниться, його виймаємо. Смачного.

Схожі рецепти