Амаретто з малиною і манго
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування Амаретто з манго і малиною. Дуже смачне і популярне італійське печиво, яке готують без борошна.
У приготуванні даного печива немає нічого складного. Готується воно дуже швидко, а виходить дуже смачним. В якості начинки тут використовується манго і свіжа малина.
- Мигдальний крихта - 100 грам
- Цукор - 70 грам
- Яйце - 1 штука
- Манго - 0, 5 штуки
- Малина - 50 грам
1. Підготуємо всі продукти. У мисці змішуємо цукровий пісок і мигдалеву крихту.
2. Візьмемо іншу миску і розіб'ємо в неї яйця. За допомогою віночка яйця збиваємо. Збите яйце переливаємо в суміш цукру і мигдалю.
3. За допомогою ложки все добре перемішуємо. Липка вийшла маса дуже схожа на мастику для приготування тортів.
4. Для начинки добре промиємо малину і манго. Потім на шматочки наріжемо манго. Сформуємо корж з однієї столової ложки тесту. Малину загортаємо в центр коржі. Так само робимо і з манго.
5. З тіста, всередині яких фрукти або ягоди, формуємо кульки. Пекарським пергаментом вистилає деко. На деко укладаємо сфорязикні кульки.
6. Хвилин на п'ятнадцять-двадцять відправляємо деко з кульками в духовку, температура сто вісімдесят градусів. Коли печиво зарум'яниться, його виймаємо. Смачного.