Кубинська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Чебуреки з м'ясом

Чебуреки з м'ясом

Чебурек — Найпопулярніша страва кавказьких народів, котре в перекладі з кримсько-татарської означає "; сирої пиріжок ";. На ділі цей пиріжок не сирий, а обсмажений в рослинному маслі або жирі. опис приготування: Оригінальні чебуреки готували з начинкою з рубленого м'яса (найчастіше з баранини)...

читати далі
Класичний Дайкірі

Класичний Дайкірі

Класичний Дайкірі містить ром, вапно, сироп і лід. Назву цей алкогольний напій отримав від однойменного пляжу поблизу Сантьяго. дайкірі, до речі, був улюбленим напоєм Дж. Кеннеді і Е. Heminguеya. опис приготування: Прикрасьте веселу вечірку для дорослих коктейлем Дайкири! Він дуже швидкий і пр...

читати далі
Коктейль «Rom і вершки»

Коктейль «Rom і вершки»

Цей міцний і солодкий алкогольний напій п'ється на подив легко, проте вже після другої порції слід зупинитися. якщо ви не хочете пропустити продовження вечірки! приступаємо — це просто! кількість порцій: 1 Ямайський ром— 90 грам крем-сода— 90 грам м'ята свіжа— 5-6 штук(листочок) лимон— 2-3 Dole...

читати далі
Kongra

Kongra

У узбеків є плов, у іспанців — паелья, італійців — різотто, а у кубинців є конгрі. Kongra — це плов, який готується з овочів, бобів і рису, а подається тільки з Кубою Лібра. жарт опис приготування: Kongra — дуже смачне національне кубинське блюдо. Коли я його готую, завжди намагаюся налаштуват...

читати далі