Коктейль «Rom і вершки»
(покроковий рецепт з фото)
Цей міцний і солодкий алкогольний напій п'ється на подив легко, проте вже після другої порції слід зупинитися. Якщо ви не хочете пропустити продовження вечірки! приступаємо - це просто!
Кількість порцій: 1
- Ямайський ром - 90 грам
- Крем-сода - 90 грам
- М'ята свіжа - 5-6 штук (листочок)
- Лимон - 2-3 Dolek
- Лід - 4-5 штук (кубик)
Як випливає подрібнити листя м'яти - смак повинен бути гострим!
Старомодний келих заповнити 4-5 кубиками льоду. Рівномірно засипати туди ж дрібно посічену м'яту.
Лимон порізати на тонкі рівномірні скибочки - чим тонше зріз, тим більше соку.
Залити в келих ром. Зверху, не особливо змішуючи шари, налити якісну крем-соду. Прикрасити часточками лимона. Вуаля! Можна подавати гостям!