Вершки для торта
(покроковий рецепт з фото)
Крем для тортів чи тістечок з вершків - один з найпоширеніших. Повітряний, ніжний, він однаково подобається і дорослим, і дітям. Їм можна перешаровують і прикрашати торти, тістечка і різні десерти.
Крем зі збитих вершків - один з найпростіших і найпопулярніших. Але щоб приготувати вершки для торта, необхідно знати деякі секрети. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати вершки для торта правильно. Отже, попередньо вершки не менше години повинні охолоджуватися в холодильнику. Посуд, в якій будете збивати, і віночки міксера теж бажано охолодити. І далі виконуйте всі вказівки рецепта. Хочете отримати більш пружний крем? Тоді додайте в кінці розчинені в 50 мл теплої води 10 грам желатину і добре збийте вершки з желатином.
- Вершки 33% - 250 мілілітрів
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
Наливаємо охолоджені вершки в глибоку миску і починаємо збивати вершки приблизно півхвилини на маленькій швидкості, потім збільшимо швидкість міксера.
Потім збільшуємо швидкість міксера до максимальної і близько 7-8 хвилин збиваємо вершки до загустіння.
Додаємо до вершків цукрову пудру. Краще робити це поступово, частинами. У цей момент можна додати пару ложок лимонного соку або ванільний цукор, какао або ложечку лікеру. Збиваємо до міцних піків.
Слідкуйте, щоб не вийшло з вершків масла! ! Не перестарайтеся! І ось вершки готові. Їх можна зберігати в холодильнику годин 6-8.