Кокосові вершки
(покроковий рецепт з фото)
Вершки з кокосового молока - це відмінний інгредієнт для літніх коктейлів, а також для для смачних фруктових десертів. Ще прекрасно вони будуть поєднуватися з літніми ягодами: полуницею або малиною.
Відмінна альтернатива звичайним вершкам. Кокосовий аромат буде прекрасним доповненням до десерту з фруктів або ягід. У літній спекотний день такого роду десерт в комбінації з холодним напоєм буде прекрасним перекусом на полуденок. А так же кокосове молоко шалено корисне для організму. Читайте покрокову інструкцію, як приготувати кокосові вершки, і ви створите відмінне доповнення до десерту.
- Кокосове молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1
Помістити кокосове молоко на 10 хвилин в морозильник.
2
Вершки відстоять і будуть перебувати у верхній частині молока.
3
Необхідно зняти вершки акуратно, щоб не захопити рідина.
4
Потім треба з'єднати зібрані вершки з цукром і збити міксером до густої піни.
5
Зберігати в холодильнику.