Рецепт Крем (збиті вершки) фото

Крем (збиті вершки)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки
Рецепти для схуднення
На полуденок , На швидку руку
Десерти , Крем
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Збиті вершки використовуються при приготуванні багатьох десертів. Їх можна подавати з ягодами і фруктами, використовувати як крем для приготування тортів і тістечок. Рецепт простий, нічого складного!

Опис приготування:

Цей найпростіший десерт дуже легко приготувати за лічені хвилини. Це, звичайно ж, крем зі збитих вершків. Його можна подати зі свіжими ягодами або розтопленим шоколадом, змастити кремом бісквіт або начинити еклери. Як правильно приготувати крем (збиті вершки), ви дізнаєтеся з цього простого рецепту. І зможете все етапи побачити на покрокових фото.

  • Вершки - 200 грам (не менше 30 % жирності! !! )
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (або цукрова пудра (3 ст. Ложки))
  • Ванільний екстракт - 2/3 чайних ложки
крем (збиті вершки) - фото крок 1
Підготуємо продукти. Вершки для збивання повинна бути добре охолодженими.
крем (збиті вершки) - фото крок 2
Наливаємо вершки в чисту і суху миску.
крем (збиті вершки) - фото крок 3
Додаємо цукор і ванільний екстракт. Можна використовувати і інший ароматизатор.
крем (збиті вершки) - фото крок 4
Я збиваю вершки звичайним віночком. Можна і міксером, але тоді цукор не встигне розчинитися і є ймовірність замість крему отримати масло.
крем (збиті вершки) - фото крок 5
З кожною хвилиною збивання ви будете помічати, як вершки збільшуються в обсязі і густіють.
крем (збиті вершки) - фото крок 6
Продовжуємо збивати до тих пір, поки хвилі збитих вершків НЕ будуть тримати свою форму.
крем (збиті вершки) - фото крок 7
Або добре триматися на віночку, не падаючи з нього.
крем (збиті вершки) - фото крок 8
От і все, крем готовий, можна дегустувати.

Схожі рецепти