Крем (збиті вершки)
(покроковий рецепт з фото)
Збиті вершки використовуються при приготуванні багатьох десертів. Їх можна подавати з ягодами і фруктами, використовувати як крем для приготування тортів і тістечок. Рецепт простий, нічого складного!
Цей найпростіший десерт дуже легко приготувати за лічені хвилини. Це, звичайно ж, крем зі збитих вершків. Його можна подати зі свіжими ягодами або розтопленим шоколадом, змастити кремом бісквіт або начинити еклери. Як правильно приготувати крем (збиті вершки), ви дізнаєтеся з цього простого рецепту. І зможете все етапи побачити на покрокових фото.
- Вершки - 200 грам (не менше 30 % жирності! !! )
- Цукор - 2 Ст. Ложки (або цукрова пудра (3 ст. Ложки))
- Ванільний екстракт - 2/3 чайних ложки
Підготуємо продукти. Вершки для збивання повинна бути добре охолодженими.
Наливаємо вершки в чисту і суху миску.
Додаємо цукор і ванільний екстракт. Можна використовувати і інший ароматизатор.
Я збиваю вершки звичайним віночком. Можна і міксером, але тоді цукор не встигне розчинитися і є ймовірність замість крему отримати масло.
З кожною хвилиною збивання ви будете помічати, як вершки збільшуються в обсязі і густіють.
Продовжуємо збивати до тих пір, поки хвилі збитих вершків НЕ будуть тримати свою форму.
Або добре триматися на віночку, не падаючи з нього.
От і все, крем готовий, можна дегустувати.