Вершки для збивання в домашніх умовах

Вершки для збивання в домашніх умовах
Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв.
Для приготування кондитерських виробів (тортів і тістечок) нам необхідні дуже жирні вершки більш 30%. Не завжди такі вершки є в продажу, тому пропоную вам хорошу альтернативу.

опис приготування:

даний варіант, як приготувати вершки для збивання в домашніх умовах, є для мене прекрасною альтернативою купівельними 30% -им вершкам, тому я вважав за необхідне якомога швидше поділитися цим способом і з вами.

  • молоко незбиране— 200 мілілітрів
  • Вершкове масло— 190-200 грам( 82% жирності)
Вершки для збивання в домашніх умовах - фото крок 1 Вихідні продукти - незбиране молоко і вершкове масло.

Вершки для збивання в домашніх умовах - фото крок 2 Незбиране молоко жирністю 3,2% гріємо в каструлі на плиті приблизно до 60-85 градусів, додаємо в нього вершкове масло. Rastaplïvaem, перетворюючи в суміш.

Вершки для збивання в домашніх умовах - фото крок 3 Переливаємо в блендер і збиваємо 7-8 хвилин на середніх і сильних оборотах. Прибираємо отриману масу в холодильник на 6-8 годин

Вершки для збивання в домашніх умовах - фото крок 4 Не забудьте, коли суміш охолоне, перемішати утворилася пінку ложкою.

Вершки для збивання в домашніх умовах - фото крок 5 Для збивання вершків я використовую блендер. Починаю збивати ложкою, потім в блендері спочатку на малих, а потім на середніх оборотах до отримання "; гострих піків ";. За часом це приблизно 2-3 хвилини.

Вершки для збивання в домашніх умовах - фото крок 6 На цьому фото представлені збиті готові вершки через добу після того, як я їх видавив на блюдце кулінарним мішком.

Схожі рецепти

Вершки для торта

Вершки для торта

Крем для тортів чи тістечок з вершків - один з найпоширеніших. повітряний, ніжний, він однаково подобається і дорослим, і дітям. Їм можна перешаровують і прикрашати торти, тістечка і різні десерти. опис приготування: Крем зі збитих вершків - один з найпростіших і найпопулярніших. Але щоб приго...

читати далі
Швидкі домашні збиті вершки

Швидкі домашні збиті вершки

Для прикраси і наповнення тортів, тістечок та інших десертів ми часто використовуємо збиті вершки. Легко і швидко приготувати їх вдома. Але є невеликі тонкощі, які слід при цьому врахувати. опис приготування: вершки, збиті до м'яких піків, можна використовувати для крему або муссових тортів з ...

читати далі
Кокосові вершки

Кокосові вершки

Вершки з кокосового молока - це відмінний інгредієнт для літніх коктейлів, а також для для смачних фруктових десертів. Ще прекрасно вони будуть поєднуватися з літніми ягодами: полуницею або малиною. опис приготування: Відмінна альтернатива звичайним вершкам. Кокосовий аромат буде прекрасним до...

читати далі
Коктейль «Rom і вершки»

Коктейль «Rom і вершки»

Цей міцний і солодкий алкогольний напій п'ється на подив легко, проте вже після другої порції слід зупинитися. якщо ви не хочете пропустити продовження вечірки! приступаємо — це просто! кількість порцій: 1 Ямайський ром— 90 грам крем-сода— 90 грам м'ята свіжа— 5-6 штук(листочок) лимон— 2-3 Dole...

читати далі
Крем (збиті вершки)

Крем (збиті вершки)

Збиті вершки використовуються при приготуванні багатьох десертів. Їх можна подавати з ягодами і фруктами, використовувати як крем для приготування тортів і тістечок. рецепт простий, нічого складного! опис приготування: Цей найпростіший десерт дуже легко приготувати за лічені хвилини. це, звича...

читати далі