Чебуреки з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Відмінні чебуреки - це тонке хрустке тісто з бульбашками і багато смачної начинки. І це пишність, коли відкушуєш шматочок, а всередині сік…
Це рум'яні, хрусткі і неймовірно апетитні чебуреки. Тісто по цьому рецепту виходить надзвичайно смачним і ніжним, а начинка - ароматної і соковитою. Такі чебуреки з'їдаються в одну мить! Як приготувати чебуреки з рисом я вам підкажу. У вас завжди будуть виходити смачні, соковиті і красиві чебуреки!
- Фарш - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вода - 6 Ст. Ложок
- Мал - 3 чайних ложки (суміш дикого і звичайного)
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 1 Ст. Ложка
- Кефір - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Мука - 500 грам
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
У фарш додайте цибулю, дрібно нарізану зелень, сіль і спеції для фаршу.
Приготуйте тісто.
У кефір додайте яйце, щіпку солі і невеликими порціями борошно.
У кефір додайте яйце, щіпку солі і невеликими порціями борошно.
Замісити тісто.
Рис відварити, додайте в фарш.
У фарш додайте воду і добре перемішайте.
Шматочок тесту тонко розкачати, злегка присипавши борошном.
На одну половину викладіть 1-1.5 ст. L. Начинки.
На одну половину викладіть 1-1.5 ст. L. Начинки.
Накрийте другою половиною тіста. З’єднані кінці.
Обсмажуйте на розігрітій сковороді в невеликій кількості олії з двох боків до золотистого кольору.
Чебуреки готові.
Тонке тісто, соковита начинка.
Їжте відразу, поки гарячі!
Смачного!
Їжте відразу, поки гарячі!
Смачного!