Рецепт Чебуреки з рисом фото

Чебуреки з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Кубинська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка

Відмінні чебуреки - це тонке хрустке тісто з бульбашками і багато смачної начинки. І це пишність, коли відкушуєш шматочок, а всередині сік…

Це рум'яні, хрусткі і неймовірно апетитні чебуреки. Тісто по цьому рецепту виходить надзвичайно смачним і ніжним, а начинка - ароматної і соковитою. Такі чебуреки з'їдаються в одну мить! Як приготувати чебуреки з рисом я вам підкажу. У вас завжди будуть виходити смачні, соковиті і красиві чебуреки!

  • Фарш - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 6 Ст. Ложок
  • Мал - 3 чайних ложки (суміш дикого і звичайного)
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень - 1 Ст. Ложка
  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Мука - 500 грам
  • Сіль - 1 щіпка
чебуреки з рисом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
чебуреки з рисом - фото крок 2
У фарш додайте цибулю, дрібно нарізану зелень, сіль і спеції для фаршу.
чебуреки з рисом - фото крок 3
Приготуйте тісто.
У кефір додайте яйце, щіпку солі і невеликими порціями борошно.
чебуреки з рисом - фото крок 4
Замісити тісто.
чебуреки з рисом - фото крок 5
Рис відварити, додайте в фарш.
чебуреки з рисом - фото крок 6
У фарш додайте воду і добре перемішайте.
чебуреки з рисом - фото крок 7
Шматочок тесту тонко розкачати, злегка присипавши борошном.
На одну половину викладіть 1-1.5 ст. L. Начинки.
чебуреки з рисом - фото крок 8
Накрийте другою половиною тіста. З’єднані кінці.
чебуреки з рисом - фото крок 9
Обсмажуйте на розігрітій сковороді в невеликій кількості олії з двох боків до золотистого кольору.
чебуреки з рисом - фото крок 10
Чебуреки готові.
чебуреки з рисом - фото крок 11
Тонке тісто, соковита начинка.
Їжте відразу, поки гарячі!
Смачного!

Схожі рецепти