Чебуреки домашні
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас не довіряють продавцям вуличної випічки, якість якої найчастіше викликає сумніви. Так чому б не приготувати чебуреки в домашніх умовах? Спробуйте, це не складно!
Я хочу розповісти дуже корисний рецепт того, як приготувати чебуреки домашні. Використовуйте нежирну м'якоть свинини для начинки (в якості альтернативи підійде телятина). Тісто готується на основі води, солі, масла і муки. Просте, еластичне і м'яке. Обов'язково дайте відпочити тесту перед тим, як ліпити чебуреки. Хай щастить!
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Свинина - 300 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
М'ясо нарізаємо шматочками і перетворюємо в блендері в фарш, потім додаємо цибулю. Знову скористаємося блендером для подрібнення.
Готуємо тісто. Вливаємо в миску воду, додаємо 1 немає. L. Сіль і 1 ст. L. Масла. Просіваємо склянка борошна, перемішуємо.
Просіваємо ще один стакан, замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і залишаємо на півгодини.
У м'ясний фарш додайте сіль і перець, перемішайте.
Тісто тонко розгортаємо, вирізаємо з нього кружечки. На кожен викладаємо фарш.
Формуємо чебуреки, Кінець випробування zashtipnuv. Обсмажуємо чебуреки на рослинній олії з обох боків до золотистого.
Смачного!