Рецепт Чебуреки домашні фото

Чебуреки домашні
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто , М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Багато з нас не довіряють продавцям вуличної випічки, якість якої найчастіше викликає сумніви. Так чому б не приготувати чебуреки в домашніх умовах? Спробуйте, це не складно!

Опис приготування:

Я хочу розповісти дуже корисний рецепт того, як приготувати чебуреки домашні. Використовуйте нежирну м'якоть свинини для начинки (в якості альтернативи підійде телятина). Тісто готується на основі води, солі, масла і муки. Просте, еластичне і м'яке. Обов'язково дайте відпочити тесту перед тим, як ліпити чебуреки. Хай щастить!

  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Свинина - 300 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
чебуреки домашні - фото крок 1
М'ясо нарізаємо шматочками і перетворюємо в блендері в фарш, потім додаємо цибулю. Знову скористаємося блендером для подрібнення.
чебуреки домашні - фото крок 2
Готуємо тісто. Вливаємо в миску воду, додаємо 1 немає. L. Сіль і 1 ст. L. Масла. Просіваємо склянка борошна, перемішуємо.
чебуреки домашні - фото крок 3
Просіваємо ще один стакан, замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і залишаємо на півгодини.
чебуреки домашні - фото крок 4
У м'ясний фарш додайте сіль і перець, перемішайте.
чебуреки домашні - фото крок 5
Тісто тонко розгортаємо, вирізаємо з нього кружечки. На кожен викладаємо фарш.
чебуреки домашні - фото крок 6
Формуємо чебуреки, Кінець випробування zashtipnuv. Обсмажуємо чебуреки на рослинній олії з обох боків до золотистого.
чебуреки домашні - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти