Домашні чебуреки

Домашні чебуреки
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Хочу розповісти вам, як приготувати домашні чебуреки, дуже соковиті, хрусткі і з золотистою скоринкою! Вони виходять набагато смачніше, духмяний і корисніше тих, що ви можете придбати в магазині.

опис приготування:

Це дуже хороший рецепт приготування чебуреків, так як тісто, виготовлене за нього, виходить дійсно хрустким, а начинка - неймовірно соковитою! Ви можете використовувати будь-який фарш, особисто я віддаю перевагу яловичий. Обов'язково розбавте його з бульйоном, так начинка стане ще духмяний і ніжніше. Не забудьте дуже добре розігріти олію на сковороді, так як від цього залежить те, наскільки хрусткими стануть чебуреки.

  • борошно— 750 грам
  • Холодна вода— 250 мілілітрів
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • М'ясний фарш— 400 грам(свинина або свинина + яловичина)
  • бульйон— 200 мілілітрів
  • Соняшникова олія— 500 мілілітрів
Домашні чебуреки - фото крок 1 1. Трохи борошна залийте холодною водою і злегка розмішайте. Додайте сіль і борошно, що залишилося невеликими порціями. Поступово тісто буде ставати все густіше. Введіть всю муку і добре замісити тісто, щоб воно вийшло дуже тугим. Сформуйте з нього кулю і залиште його відпочити.

Домашні чебуреки - фото крок 2 2. Для начинки візьміть фарш, додайте сіль і спеції за смаком. додайте бульйон, щоб фарш став пожиже. Добре все перемішайте.

Домашні чебуреки - фото крок 3 3. Коли тісто відпочило, розкачайте його в довгасту ковбаску і наріжте її на невеликі однакові шматочки. По черзі розкачати їх в дуже тонкий овал, покладіть начинку на одну половину і загорніть, притиснувши краю виделкою і обрізавши все зайве.

Домашні чебуреки - фото крок 4 4. Добре розігрійте на сковороді олію і обсмажте в ньому чебуреки до золотистого кольору. Акуратно їх перевертайте, щоб не порвати тісто.

Домашні чебуреки - фото крок 5 5. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Чебуреки домашні з м'ясом

Чебуреки домашні з м'ясом

Наші бабусі і мами часто готували такі чебуреки самостійно, але сьогодні можна без проблем купити напівфабрикати. Віддам данина традиціям і розповім, як приготувати чебуреки домашні з м'ясом. опис приготування: Чебуреки готують з м'яса (курка, свинина, яловичина і інші види), а також з начинка...

читати далі
Домашні чебуреки з фаршем

Домашні чебуреки з фаршем

Привіт Сьогодні я розповім, як приготувати тісто для чебуреків. Рецепт буде дуже простий, а результат зможе вас приємно здивувати. Приступаємо до приготування найсмачніших чебуреків! опис приготування: завдяки тому, що в складі начинки є вода, чебуреки виходять дуже соковитими і смачними. Для ...

читати далі
Азербайджанські чебуреки з зеленню

Азербайджанські чебуреки з зеленню

Азербайджанські чебуреки з зеленню роблять з прісного тіста, розкатаного в тонкий пласт. Начинка із зелені не зовсім звична для нас, але ці вегетаріанські чебуреки просто чудові. опис приготування: Азербайджанські чебуреки з зеленню можна готувати і з листкового тіста, якщо у вас немає бажанн...

читати далі
Чебуреки без м'яса

Чебуреки без м'яса

Пропоную приготувати чебуреки без м'яса. За цим рецептом чебуреки виходять практично як м'ясні. соковита начинка, тонке хрустке тісто. Таке блюдо підійде для пісного харчування. опис приготування: Для начинки потрібно соєвий текстурат в формі фаршу. Щоб надати йому смак, можна використовувати ...

читати далі
Чебуреки з кабачків

Чебуреки з кабачків

Чебуреки з кабачків - смачна і ситна закуска, зовні нагадує звичні нам кабачки, але за смаком зовсім інша: ароматна, ніжна і соковита. Загалом, блюдо виходить що треба, спробуйте і ви! опис приготування: Уже зовсім скоро сезон кабачків, пора запасатися оригінальними рецептами смачних і корисни...

читати далі