Домашні чебуреки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати домашні чебуреки, дуже соковиті, хрусткі і з золотистою скоринкою! Вони виходять набагато смачніше, духмяний і корисніше тих, що ви можете придбати в магазині.
Це дуже хороший рецепт приготування чебуреків, так як тісто, виготовлене за нього, виходить дійсно хрустким, а начинка - неймовірно соковитою! Ви можете використовувати будь-який фарш, особисто я віддаю перевагу яловичий. Обов'язково розбавте його з бульйоном, так начинка стане ще духмяний і ніжніше. Не забудьте дуже добре розігріти олію на сковороді, так як від цього залежить те, наскільки хрусткими стануть чебуреки.
- Борошно - 750 грам
- Холодна вода - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- М'ясний фарш - 400 грам (свинина або свинина + яловичина)
- Бульйон - 200 мілілітрів
- Соняшникова олія - 500 мілілітрів
1. Трохи борошна залийте холодною водою і злегка розмішайте. Додайте сіль і борошно, що залишилося невеликими порціями. Поступово тісто буде ставати все густіше. Введіть всю муку і добре замісити тісто, щоб воно вийшло дуже тугим. Сформуйте з нього кулю і залиште його відпочити.
2. Для начинки візьміть фарш, додайте сіль і спеції за смаком. Додайте бульйон, щоб фарш став пожиже. Добре все перемішайте.
3. Коли тісто відпочило, розкачайте його в довгасту ковбаску і наріжте її на невеликі однакові шматочки. По черзі розкачати їх в дуже тонкий овал, покладіть начинку на одну половину і загорніть, притиснувши краю виделкою і обрізавши все зайве.
4. Добре розігрійте на сковороді олію і обсмажте в ньому чебуреки до золотистого кольору. Акуратно їх перевертайте, щоб не порвати тісто.
5. Смачного!