Рецепт Домашні чебуреки фото

Домашні чебуреки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою

Хочу розповісти вам, як приготувати домашні чебуреки, дуже соковиті, хрусткі і з золотистою скоринкою! Вони виходять набагато смачніше, духмяний і корисніше тих, що ви можете придбати в магазині.

Це дуже хороший рецепт приготування чебуреків, так як тісто, виготовлене за нього, виходить дійсно хрустким, а начинка - неймовірно соковитою! Ви можете використовувати будь-який фарш, особисто я віддаю перевагу яловичий. Обов'язково розбавте його з бульйоном, так начинка стане ще духмяний і ніжніше. Не забудьте дуже добре розігріти олію на сковороді, так як від цього залежить те, наскільки хрусткими стануть чебуреки.

  • Борошно - 750 грам
  • Холодна вода - 250 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • М'ясний фарш - 400 грам (свинина або свинина + яловичина)
  • Бульйон - 200 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 500 мілілітрів
домашні чебуреки - фото крок 1
1. Трохи борошна залийте холодною водою і злегка розмішайте. Додайте сіль і борошно, що залишилося невеликими порціями. Поступово тісто буде ставати все густіше. Введіть всю муку і добре замісити тісто, щоб воно вийшло дуже тугим. Сформуйте з нього кулю і залиште його відпочити.
домашні чебуреки - фото крок 2
2. Для начинки візьміть фарш, додайте сіль і спеції за смаком. Додайте бульйон, щоб фарш став пожиже. Добре все перемішайте.
домашні чебуреки - фото крок 3
3. Коли тісто відпочило, розкачайте його в довгасту ковбаску і наріжте її на невеликі однакові шматочки. По черзі розкачати їх в дуже тонкий овал, покладіть начинку на одну половину і загорніть, притиснувши краю виделкою і обрізавши все зайве.
домашні чебуреки - фото крок 4
4. Добре розігрійте на сковороді олію і обсмажте в ньому чебуреки до золотистого кольору. Акуратно їх перевертайте, щоб не порвати тісто.
домашні чебуреки - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти