Домашні чебуреки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Привіт Сьогодні я розповім, як приготувати тісто для чебуреків. Рецепт буде дуже простий, а результат зможе вас приємно здивувати. Приступаємо до приготування найсмачніших чебуреків!
Завдяки тому, що в складі начинки є вода, чебуреки виходять дуже соковитими і смачними. Для того, щоб чебуреки були ароматними, додайте в фарш свої улюблені спеції. Рекомендую всім господиням випробувати даний рецепт
- Борошно пшеничне - 4-5 склянок
- М'ясний фарш - 0, 5 кілограма (свинина + яловичина)
- Ріпчаста цибуля - 4 штуки
- Гаряча вода - 1 Склянка (в тісто)
- Вода, кефір або бульйон - 1 Склянка (для начинки)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 260 мілілітрів
Підготуємо нд інгредієнти. Просіваємо борошно в миску, додаємо сіль. Вливаємо склянку олії і гарненько перемішуємо.
Вливаємо в миску гарячу воду і швидко замішуємо тісто.
Вимішуємо тісто, потім прибираємо його на півгодини під плівку.
Додаємо у фарш дрібно рубаний лук.
Додаємо спеції і стакан води. Гарненько перемішуємо, щоб фарш вийшов однорідним.
Дістаємо тісто, ділимо його на 10 частин. Розкачуємо кожну в коржик, в середину якої кладемо начинку.
Zashtipиvaem кінець, приступаємо до обсмажування.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії. Обсмажуємо чебуреки з обох сторін до золотистої скоринки.
Чебуреки готові, смачного!