Азербайджанські чебуреки з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Азербайджанські чебуреки з зеленню роблять з прісного тіста, розкатаного в тонкий пласт. Начинка із зелені не зовсім звична для нас, але ці вегетаріанські чебуреки просто чудові.
Азербайджанські чебуреки з зеленню можна готувати і з листкового тіста, якщо у вас немає бажання або часу замішувати тісто. Сир сулугуні ви можете поміняти сиром чи сиром навпіл з сиром, додавши дрібно порізану зелень. Уже посмажені чебуреки можна змастити маслом. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир сулугуні - 300 грам
- Тархун або цибуля - 15-20 грам
- Борошно - 200 грам
- Вода - 100 грам
- Масло топлене - 25 грам
- Сіль - 5 грам
- Масло рослинне - 5 мілілітрів
- Крем - 250 грам (подача)
Підготуйте продукти.
Змішайте борошно, сіль, додайте воду.
Влийте масло і замісити тісто.
Дайте тесту постояти 30 хвилин.
Розділіть тісто на кульки по 30 грам.
Сир натріть на дрібній тертці і додайте зелень.
На тонко розкачане тісто викладіть начинку.
Складіть корж навпіл і обріжте краю.
Обсмажте корж з двох сторін і змастіть маслом.
Смачного!