Рецепт Азербайджанські чебуреки з зеленню фото

Азербайджанські чебуреки з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Молочні продукти , Зелень
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Азербайджанські чебуреки з зеленню роблять з прісного тіста, розкатаного в тонкий пласт. Начинка із зелені не зовсім звична для нас, але ці вегетаріанські чебуреки просто чудові.


Опис приготування:

Азербайджанські чебуреки з зеленню можна готувати і з листкового тіста, якщо у вас немає бажання або часу замішувати тісто. Сир сулугуні ви можете поміняти сиром чи сиром навпіл з сиром, додавши дрібно порізану зелень. Уже посмажені чебуреки можна змастити маслом. Успіхів і приємного апетиту!


  • Сир сулугуні - 300 грам
  • Тархун або цибуля - 15-20 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Вода - 100 грам
  • Масло топлене - 25 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Масло рослинне - 5 мілілітрів
  • Крем - 250 грам (подача)
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 1
Підготуйте продукти.
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 2
Змішайте борошно, сіль, додайте воду.
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 3
Влийте масло і замісити тісто.
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 4
Дайте тесту постояти 30 хвилин.
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 5
Розділіть тісто на кульки по 30 грам.
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 6
Сир натріть на дрібній тертці і додайте зелень.
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 7
На тонко розкачане тісто викладіть начинку.
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 8
Складіть корж навпіл і обріжте краю.
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 9
Обсмажте корж з двох сторін і змастіть маслом.
азербайджанські чебуреки з зеленню - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти