Рецепт Кефір із зеленню по-азербайджанські фото

Кефір із зеленню по-азербайджанські
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Молочні продукти, Зелень, Кефір
Дієтичне харчування
На полуденок
Супи, Холодні супи

Одне з найкращих холодних страв, прекрасно втаязикє спрагу в літню спеку - це кефір із зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах. Якщо ще не пробували, дуже рекомендую.

Це неймовірно простий рецепт кефіру з зеленню по-азербайджанські, який займе не більше 15 хвилин вашого часу. Результат здатний здивувати навіть найвибагливіших гурманів, адже цей холодний суп неймовірно ароматний, смачний, дуже легкий і до того ж корисний.

1. Для початку необхідно вимити всю зелень і обсушити.

2. Подрібнити зелень гострим ножем. Чим різноманітніше буде склад, тим смачніше і смачніше буде кефір із зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах.

3. Кефір з'єднати з таном. Додати дрібку солі і перцю за смаком. Можна для аромату всипати трохи сушеного часнику.

4. Щоб страва була дійсно охолодному, на дно тарілки для подачі потрібно викласти пару шматочків льоду.

5. Всипати подрібнену зелень в кефір і як слід перемішати.

6. Налити суп в тарілку з льодом і відразу подавати до столу.

Таке блюдо незамінне спекотним літом, а також для тих, хто стежить за своєю вагою. Класичний рецепт кефіру з зеленню по-азербайджанські можна використовувати в якості корисного і легкого вечері.


  • Кефір - 1 літр
  • Хвостовик - 250 мілілітрів
  • Шпинат - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Braai - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Це неймовірно простий рецепт кефіру з зеленню по-азербайджанські, який займе не більше 15 хвилин вашого часу. Результат здатний здивувати навіть найвибагливіших гурманів, адже цей холодний суп неймовірно ароматний, смачний, дуже легкий і до того ж корисний.

1. Для початку необхідно вимити всю зелень і обсушити.

2. Подрібнити зелень гострим ножем. Чим різноманітніше буде склад, тим смачніше і смачніше буде кефір із зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах.

3. Кефір з'єднати з таном. Додати дрібку солі і перцю за смаком. Можна для аромату всипати трохи сушеного часнику.

4. Щоб страва була дійсно охолодному, на дно тарілки для подачі потрібно викласти пару шматочків льоду.

5. Всипати подрібнену зелень в кефір і як слід перемішати.

6. Налити суп в тарілку з льодом і відразу подавати до столу.

Таке блюдо незамінне спекотним літом, а також для тих, хто стежить за своєю вагою. Класичний рецепт кефіру з зеленню по-азербайджанські можна використовувати в якості корисного і легкого вечері.

Схожі рецепти