Кефір із зеленню по-азербайджанські
(покроковий рецепт з фото)
Одне з найкращих холодних страв, прекрасно втаязикє спрагу в літню спеку - це кефір із зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах. Якщо ще не пробували, дуже рекомендую.
Це неймовірно простий рецепт кефіру з зеленню по-азербайджанські, який займе не більше 15 хвилин вашого часу. Результат здатний здивувати навіть найвибагливіших гурманів, адже цей холодний суп неймовірно ароматний, смачний, дуже легкий і до того ж корисний.
1. Для початку необхідно вимити всю зелень і обсушити.
2. Подрібнити зелень гострим ножем. Чим різноманітніше буде склад, тим смачніше і смачніше буде кефір із зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах.
3. Кефір з'єднати з таном. Додати дрібку солі і перцю за смаком. Можна для аромату всипати трохи сушеного часнику.
4. Щоб страва була дійсно охолодному, на дно тарілки для подачі потрібно викласти пару шматочків льоду.
5. Всипати подрібнену зелень в кефір і як слід перемішати.
6. Налити суп в тарілку з льодом і відразу подавати до столу.
Таке блюдо незамінне спекотним літом, а також для тих, хто стежить за своєю вагою. Класичний рецепт кефіру з зеленню по-азербайджанські можна використовувати в якості корисного і легкого вечері.
- Кефір - 1 літр
- Хвостовик - 250 мілілітрів
- Шпинат - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Braai - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно вимити всю зелень і обсушити.
2. Подрібнити зелень гострим ножем. Чим різноманітніше буде склад, тим смачніше і смачніше буде кефір із зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах.
3. Кефір з'єднати з таном. Додати дрібку солі і перцю за смаком. Можна для аромату всипати трохи сушеного часнику.
4. Щоб страва була дійсно охолодному, на дно тарілки для подачі потрібно викласти пару шматочків льоду.
5. Всипати подрібнену зелень в кефір і як слід перемішати.
6. Налити суп в тарілку з льодом і відразу подавати до столу.
Таке блюдо незамінне спекотним літом, а також для тих, хто стежить за своєю вагою. Класичний рецепт кефіру з зеленню по-азербайджанські можна використовувати в якості корисного і легкого вечері.