Рецепт Кутаб з зеленню по-азербайджанські фото

Кутаб з зеленню по-азербайджанські
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Тісто, Зелень
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Корисні, дуже смачні і прості в приготуванні Кутаб з зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах стануть відмінним варіантом несолодкої випічки для всієї родини.

Ще не знаєте, як приготувати Кутаб з зеленню по-азербайджанські? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей простий рецепт. Ці апетитні коржі можуть доповнити не тільки основне блюдо, але і подаватися просто з чаєм до столу.

  • Борошно - 450-500 грам
  • Вода - 100-150 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Зелень - 1 пучок
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 150 грам (або сир)
  • Перець - 1 щіпка
кутаб з зеленню по-азербайджанські - фото крок 1
1. Свіжу зелень потрібно вимити, обсушити і нарізати дрібно. Надіслати на розігріту сковороду на пару хвилин.
кутаб з зеленню по-азербайджанські - фото крок 2
2. Щоб Кутаб з зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах були соковитіше, можна додати подрібнену цибулину, яку потрібно обсмажити в невеликій кількості рослинного масла, а потім з'єднати із зеленню.
кутаб з зеленню по-азербайджанські - фото крок 3
3. Поки начинка остигає, можна зайнятися тестом. З'єднати просіяне з сіллю борошно, рослинне масло і воду. Замісити тісто і залишити на 10-15 хвилин. Потім розділити не кілька частин і розкачати тонким шаром.
кутаб з зеленню по-азербайджанські - фото крок 4
4. Щоб Кутаб були акуратні і однакової форми, можна вирізати їх за допомогою невеликого блюдечка.
кутаб з зеленню по-азербайджанські - фото крок 5
5. Сир натерти на дрібній тертці і додати до зелені. При бажанні всипати трохи солі і перцю. Перемішати і розкласти начинку на одну половинку тіста.
кутаб з зеленню по-азербайджанські - фото крок 6
6. Акуратно загорнути і заліпити краї.
кутаб з зеленню по-азербайджанські - фото крок 7
7. Ось і весь секрет, як зробити Кутаб з зеленню по-азербайджанські. Залишилося викласти їх на суху сковороду і обсмажити на середньому вогні до рум'яності.

Схожі рецепти