Кутаб з зеленню по-азербайджанські
(покроковий рецепт з фото)
Корисні, дуже смачні і прості в приготуванні Кутаб з зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах стануть відмінним варіантом несолодкої випічки для всієї родини.
Ще не знаєте, як приготувати Кутаб з зеленню по-азербайджанські? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей простий рецепт. Ці апетитні коржі можуть доповнити не тільки основне блюдо, але і подаватися просто з чаєм до столу.
- Борошно - 450-500 грам
- Вода - 100-150 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Зелень - 1 пучок
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сир - 150 грам (або сир)
- Перець - 1 щіпка
1. Свіжу зелень потрібно вимити, обсушити і нарізати дрібно. Надіслати на розігріту сковороду на пару хвилин.
2. Щоб Кутаб з зеленню по-азербайджанські в домашніх умовах були соковитіше, можна додати подрібнену цибулину, яку потрібно обсмажити в невеликій кількості рослинного масла, а потім з'єднати із зеленню.
3. Поки начинка остигає, можна зайнятися тестом. З'єднати просіяне з сіллю борошно, рослинне масло і воду. Замісити тісто і залишити на 10-15 хвилин. Потім розділити не кілька частин і розкачати тонким шаром.
4. Щоб Кутаб були акуратні і однакової форми, можна вирізати їх за допомогою невеликого блюдечка.
5. Сир натерти на дрібній тертці і додати до зелені. При бажанні всипати трохи солі і перцю. Перемішати і розкласти начинку на одну половинку тіста.
6. Акуратно загорнути і заліпити краї.
7. Ось і весь секрет, як зробити Кутаб з зеленню по-азербайджанські. Залишилося викласти їх на суху сковороду і обсмажити на середньому вогні до рум'яності.