Кутаб з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Прості, недорогі і дуже апетитні корж хочу запропонувати вам зробити вже сьогодні в домашніх умовах. Це ситно, смачно і корисно, так що точно варто взяти рецепт на замітку і повторити.
Поспішаю поділитися своїм способом, як приготувати Кутаб з зеленню. Дотримуючись покроковим рекомендаціям, у вас все вийде зробити з першого разу ідеально! До речі, що стосується самої начинки, то тут ви можете експериментувати, використовуючи найрізноманітнішу зелень, яка вам до душі. Можна такі коржі готувати і в пост, досить замінити вершкове масло в рецепті рослинним.
- Вода - 1.5 склянки
- Борошно - 4 склянки(3 - пшеничного, 1 - житній)
- Сіль - 1 Ст. Ложка(+ в начинку)
- Зелень - 3 пучка (цибуля, петрушка, Braai)
- Вершкове масло - 50 грам
- Перець - За смаком
1. Просійте насамперед борошно з сіллю. Зручно робити це або в глибокій мисці або відразу на столі. У центрі зробіть невелике заглиблення.
2. І влийте туди воду. До речі, цілком можна використовувати тільки пшеничне борошно, без житнього.
3. Замісити однорідне тісто. Скачайте в кульку і залиште на столі хвилин на 15, щоб воно трохи "відпочило" .
4. За цей час можна зробити начинку. Вимийте, обсушити і подрібніть всю зелень. Додайте сіль, перець і розтоплене вершкове масло. Все як слід перемішайте.
5. Тісто розділи 8 однакових частин.
6. Кожну розкачати дуже тонко ось таким кружечком.
7. На одну половину викладіть начинку.
8. Akkuratno набір і пряника кінець. Пройдіть трохи качалкою, щоб розрівняти Кутаб.
9. Розігрійте як слід сковороду. Викладіть коржі, смажте їх з двох сторін до рум'яної (приблизно по 2 хвилини на кожну сторону). Сковорода суха, без масла!
10. Ось такі апетитні Кутаб з зеленню в домашніх умовах виходять. Поки смажаться інші, накрийте готові чистим рушником.