Рецепт Кутаб з зеленню вірменські фото

Кутаб з зеленню вірменські
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Зелень , Бринза
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 45 хв.

Не знаю, як ви, а я прямо-таки обожнюю вірменську випічку! Всі ці ларьки з всілякими коржиками - ну мимо неможливо пройти! А ось і сама дізналася простий рецепт Кутаба із зеленню вірменських, ділюся!

Опис приготування:

Я із задоволенням розповім, як приготувати Кутаб з зеленню вірменські. Буде смачно і соковито, ніжно, і разом з тим дуже ситно: мені особисто двох таких коржів вистачає з головою, щоб ще півдня не хотіти їсти. Спробуйте і ви, вам сподобається!

  • Зелень асорті - 5-6 Пучков (петрушка, кріп, Зелена цибуля, Braai, шпинат і т.Д.)
  • Бринза - 400 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Вода - 1.5 склянки
  • Спеції - 1 За смаком
  • Борошно - 2 склянки (скільки тісто візьме)
кутаб з зеленню вірменські - фото крок 1
1. Цибуля подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Коли він стане прозорим, додаємо подрібнену зелень і готуємо ще пару хвилин. Спеції - за смаком. Потім знімаємо з вогню і перемішати з перетертої бринзою.
кутаб з зеленню вірменські - фото крок 2
2. Тісто готується ще простіше: воду вливаємо в миску, додамо щіпку спецій і починаємо всипати борошно і перемішувати. Тісто має вийде м'яким, але не липким. Розкачати його і робимо коржі. По центру кожної кладемо начинку.
кутаб з зеленню вірменські - фото крок 3
3. Тепер з'єднаємо і скріпимо краю коржі, смажена кожну маслом. Запікаємо в добре прогрітій духовці по хвилині-другий з кожного боку. І відразу дістаємо.
кутаб з зеленню вірменські - фото крок 4
4. Посипаємо спеціями, свіжою зеленню і подаємо!

Схожі рецепти