Кутаб з зеленню вірменські
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як ви, а я прямо-таки обожнюю вірменську випічку! Всі ці ларьки з всілякими коржиками - ну мимо неможливо пройти! А ось і сама дізналася простий рецепт Кутаба із зеленню вірменських, ділюся!
Я із задоволенням розповім, як приготувати Кутаб з зеленню вірменські. Буде смачно і соковито, ніжно, і разом з тим дуже ситно: мені особисто двох таких коржів вистачає з головою, щоб ще півдня не хотіти їсти. Спробуйте і ви, вам сподобається!
- Зелень асорті - 5-6 Пучков (петрушка, кріп, Зелена цибуля, Braai, шпинат і т.Д.)
- Бринза - 400 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Вода - 1.5 склянки
- Спеції - 1 За смаком
- Борошно - 2 склянки (скільки тісто візьме)
1. Цибуля подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Коли він стане прозорим, додаємо подрібнену зелень і готуємо ще пару хвилин. Спеції - за смаком. Потім знімаємо з вогню і перемішати з перетертої бринзою.
2. Тісто готується ще простіше: воду вливаємо в миску, додамо щіпку спецій і починаємо всипати борошно і перемішувати. Тісто має вийде м'яким, але не липким. Розкачати його і робимо коржі. По центру кожної кладемо начинку.
3. Тепер з'єднаємо і скріпимо краю коржі, смажена кожну маслом. Запікаємо в добре прогрітій духовці по хвилині-другий з кожного боку. І відразу дістаємо.
4. Посипаємо спеціями, свіжою зеленню і подаємо!