Вірменські пиріжки з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Прості в приготуванні, соковиті всередині і з хрусткою скоринкою вірменські пиріжки з зеленню в домашніх умовах можна сміливо назвати корисною і дуже смачною випічкою для всієї родини.
Це дуже простий рецепт вірменських пиріжків із зеленню, які можна подавати в якості перекусу, закуски на природі чи вдома, а також замість хліба до перших страв.
- Борошно - 500 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Перець - 1 щіпка
- Вода - 1-1.5 склянки
- Зелень - 1 пучок
1. З'єднати борошно, щіпку солі, рослинне масло і влити трохи теплу воду. Замісити круте, але еластичне тісто.
2. Відправити його в харчову плівку або поліетиленовий пакет і залишити на 20 хвилин, щоб воно трохи "відпочило" .
3. Вимити і просушити зелень. В рецепт приготування вірменських пиріжків із зеленню можна використовувати петрушку, Kinzu, базилік, цибуля, кріп. Подрібнити і викласти в глибоку миску, побризкати олією. Підсолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати.
4. Розділити тісто на невеликі шматочки, кожен з яких розкачати на присипаної борошном поверхні досить тонко.
5. Викласти начинку в середину і щільно защипи краю.
6. Смажити вірменські пиріжки з зеленню в домашніх умовах потрібно на сковороді без масла до утворення рум'яної скоринки. Доповнити при подачі такі пиріжки можна сметанним або гострим томатним соусом, наприклад.