Рецепт Вірменські пиріжки з зеленню фото

Вірменські пиріжки з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Тісто, Зелень
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На полуденок, На швидку руку
Випічка, Пиріжки

Прості в приготуванні, соковиті всередині і з хрусткою скоринкою вірменські пиріжки з зеленню в домашніх умовах можна сміливо назвати корисною і дуже смачною випічкою для всієї родини.

Це дуже простий рецепт вірменських пиріжків із зеленню, які можна подавати в якості перекусу, закуски на природі чи вдома, а також замість хліба до перших страв.

  • Борошно - 500 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Перець - 1 щіпка
  • Вода - 1-1.5 склянки
  • Зелень - 1 пучок
вірменські пиріжки з зеленню - фото крок 1
1. З'єднати борошно, щіпку солі, рослинне масло і влити трохи теплу воду. Замісити круте, але еластичне тісто.
вірменські пиріжки з зеленню - фото крок 2
2. Відправити його в харчову плівку або поліетиленовий пакет і залишити на 20 хвилин, щоб воно трохи "відпочило" .
вірменські пиріжки з зеленню - фото крок 3
3. Вимити і просушити зелень. В рецепт приготування вірменських пиріжків із зеленню можна використовувати петрушку, Kinzu, базилік, цибуля, кріп. Подрібнити і викласти в глибоку миску, побризкати олією. Підсолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати.
вірменські пиріжки з зеленню - фото крок 4
4. Розділити тісто на невеликі шматочки, кожен з яких розкачати на присипаної борошном поверхні досить тонко.
вірменські пиріжки з зеленню - фото крок 5
5. Викласти начинку в середину і щільно защипи краю.
вірменські пиріжки з зеленню - фото крок 6
6. Смажити вірменські пиріжки з зеленню в домашніх умовах потрібно на сковороді без масла до утворення рум'яної скоринки. Доповнити при подачі такі пиріжки можна сметанним або гострим томатним соусом, наприклад.

Схожі рецепти