Вірменські булочки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спекти прості і смачні вірменські булочки на сметані. Хрустке тісто припаде до душі дорослим і малюкам. Обов'язково візьміть на замітку мій рецепт!
Дріжджове тісто на сметані, яке дуже швидко і просто замішується. Ніжне вершкове масло з цукром всередині, яке просочує булочки. Якщо вам необхідний ситний і смачний десерт, цей варіант для вас!
- Крем - 200 грам
- Цукор - 130 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно - 300-350 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 100 грам (начинка)
- Цукор - 100 грам (начинка)
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У глибокій мисці з'єднайте сметану з цукром, додайте ванільний цукор і соду.
Додайте просіяне борошно і дріжджі. Замісити тісто.
Готове тісто залиште "відпочити" приблизно на 40 хвилин.
Для приготування начинки з'єднайте розм'якшене вершкове масло з цукром.
Додайте ложку борошна, збийте до однорідності.
Розкачайте тісто тонким шаром.
Змастіть вершковим маслом.
Чиж ruletom, наріжте невеликими шматочками і викладіть на деко, застелене пергаментом. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікайте 15-20 хвилин.
Перед подачею булочки можна присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!