Вірменські соління
(покроковий рецепт з фото)
Розповім докладніше про рецепт, як приготувати вірменські соління, які можна подати до будь-якого гарніру на вечерю або на обід. Готуються такі дуже швидко, а зберігати їх можна в холодильнику.
Вся принадність і родзинка приготування вірменських солінь в тому, що вони готові вже через добу. Ви можете зробити велику порцію і зберігати в холодильнику в банку з щільно закривається кришкою. Огірки нарізаю кружечками, але можете нарізати їх скибочками.
- Вірменський огірок - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Насіння кропу - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки (порошок)
- Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Насіння селери - 0, 5 чайних ложки
- Білий оцет - 1 Склянка
- Вода очищена - 1 Склянка
1
В сотейник налейте воду, оцет, додайте сіль і відправте все на вогонь, потім доведіть до кипіння і приберіть з вогню.
2
Візьміть дві літрові банки, на дно покладіть всі сухі складові, часник. Вимийте огірочки і наріжте їх кружечками.
3
Покладіть огірки в банку поверх спецій, влийте гарячий маринад, закупорте кришкою і струсіть банки.
4
Переверніть їх догори дном і залиште для охолодження при кімнатній температурі на дві години.
5
Надішліть банки в холодильник, залиште їх там на добу.
6
Подавайте закуску через необхідний час або зберігайте їх у холодильнику близько 1 місяці.