Рецепт Корейські соління фото

Корейські соління
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Морква, Огірок
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Заготовки, Сольовий, Солоне

Я дуже розбірлива в заготовках на зиму. Роблю тільки перевірені рецепти, і не в великій кількості. І якщо пробую десь чудовий варіант, то беру його на замітку, як в даному випадку.

Цього разу я хочу розповісти вам про те, як приготувати корейські соління, а саме - салат з огірків і моркви. Він виходить пікантним, хрустким і в міру гострим. Відмінно підійде для вареної картоплі. Така закуска подається на святковий стіл. Всій моїй родині сподобалося, сподіваюся і вам теж припаде до смаку!

  • Огірок - 1 кілограм
  • Сіль - 25 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Оцет 9% - 50 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Гірчиця зернова - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 4 зубчики
корейські соління - фото крок 1
Очищену моркву натріть на тертці для корейської моркви. Огірки наріжте соломкою.
корейські соління - фото крок 2
До овочів додайте всі спеції, подрібнений часник, оцет і масло.
корейські соління - фото крок 3
Салат ретельно перемішайте. Залиште його на 2 години настоятися. Потім перекладіть в підготовлені банки під кришки.
корейські соління - фото крок 4
Потім заготовку простерилизуйте в киплячій воді протягом 15 хвилин. Кришки закупорте. Залиште соління під ковдрою до охолодження. Приємною дегустації!

Схожі рецепти