Корейські соління
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже розбірлива в заготовках на зиму. Роблю тільки перевірені рецепти, і не в великій кількості. І якщо пробую десь чудовий варіант, то беру його на замітку, як в даному випадку.
Цього разу я хочу розповісти вам про те, як приготувати корейські соління, а саме - салат з огірків і моркви. Він виходить пікантним, хрустким і в міру гострим. Відмінно підійде для вареної картоплі. Така закуска подається на святковий стіл. Всій моїй родині сподобалося, сподіваюся і вам теж припаде до смаку!
- Огірок - 1 кілограм
- Сіль - 25 грам
- Цукор - 50 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Оцет 9% - 50 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Гірчиця зернова - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 4 зубчики
Очищену моркву натріть на тертці для корейської моркви. Огірки наріжте соломкою.
До овочів додайте всі спеції, подрібнений часник, оцет і масло.
Салат ретельно перемішайте. Залиште його на 2 години настоятися. Потім перекладіть в підготовлені банки під кришки.
Потім заготовку простерилизуйте в киплячій воді протягом 15 хвилин. Кришки закупорте. Залиште соління під ковдрою до охолодження. Приємною дегустації!