Корейські оладки
(покроковий рецепт з фото)
Корейські оладки за смаком дуже ніжні, тому вони подаються з гострим соусом, рецепт якого я вам розповім. Якщо хочете урізноманітнити своє меню - рецепт корейських оладок вашій увазі!
Корейські оладки добре підходять до обіду і до вечері. Але так само можете подати їх, як закуску перед гарячим головним блюдом. Ми іноді їмо їх з супом, теж смачно. Корейські оладки краще готувати ніжними, без гострих спецій. І подавати з гострим соусом, тоді вони створюють приголомшливу кулінарну гармонію. Спробуйте!
- Борошно - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (невелика цибулина.)
- Пекарський порошок - 2 щіпки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (краще кунжутне.)
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Вода - 50 мілілітрів
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Рубаний перець чилі - 2 чайних ложки
- Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
Змішайте в чашці борошно, воду, рослинна олія (і кунжутне, якщо є).
Дрібно нарубати лук. Очистіть болгарський перець від насіння. Поріжте на тонкі короткі соломки. І змішайте з тестом.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і смажте корейські оладки з обох сторін до рум'яної.
На це піде буквально по 2-3 хвилини на кожну сторону.
Соєвий соус змішайте з рубаним перцем Чилі і насінням кунжуту. Подавайте корейські оладки з гострим соусом.