Корейські оладки

Корейські оладки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Корейські оладки за смаком дуже ніжні, тому вони подаються з гострим соусом, рецепт якого я вам розповім. Якщо хочете урізноманітнити своє меню — рецепт корейських оладок вашій увазі!

опис приготування:

Корейські оладки добре підходять до обіду і до вечері. Але так само можете подати їх, як закуску перед гарячим головним блюдом. Ми іноді їмо їх з супом, теж смачно. Корейські оладки краще готувати ніжними, без гострих спецій. І подавати з гострим соусом, тоді вони створюють приголомшливу кулінарну гармонію. Спробуйте!

  • борошно— 250 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука(Невелика цибулина.)
  • Пекарський порошок— 2 щіпки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки(Краще кунжутне.)
  • сіль— 1-2 Щепоток
  • вода— 50 мілілітрів
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • Рубаний перець чилі— 2 чайних ложки
  • насіння кунжуту— 1 Чайна ложка
корейські оладки - фото крок 1 Змішайте в чашці борошно, воду, рослинна олія (і кунжутне, якщо є).

корейські оладки - фото крок 2 Дрібно нарубати лук. Очистіть болгарський перець від насіння. Поріжте на тонкі короткі соломки. І змішайте з тестом.

корейські оладки - фото крок 3 Розігрійте на сковороді рослинне масло і смажте корейські оладки з обох сторін до рум'яної.

корейські оладки - фото крок 4 На це піде буквально по 2-3 хвилини на кожну сторону.

корейські оладки - фото крок 5 Соєвий соус змішайте з рубаним перцем Чилі і насінням кунжуту. Подавайте корейські оладки з гострим соусом. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Корейські соління

Корейські соління

Я дуже розбірлива в заготовках на зиму. Роблю тільки перевірені рецепти, і не в великій кількості. І якщо пробую десь чудовий варіант, то беру його на замітку, як в даному випадку. опис приготування: Цього разу я хочу розповісти вам про те, як приготувати корейські соління, а саме - салат з ог...

читати далі
Салат «пташиний двір»

Салат «пташиний двір»

Оригінальний салат з курячою грудкою, який дуже просто приготувати. опис приготування: Курячі грудки рвемо на волокна, корінь селери трьом на тертці, огірки нарізаємо соломкою, печериці нарізаємо пластинками. Все перемішуємо і заправляємо майонезом. Смачного! Відварена куряча грудка— 400 гра...

читати далі
Курка з полуницею

Курка з полуницею

кухня — відмінне місце для творчості. Тут народжуються нові смаки, поєднання, блюда. Іноді хочеться чогось яскравого, незвичайного, як курка з полуницею. виглядає блюдо — Очманіти, а смак — чудо! опис приготування: Курка з полуницею — чудове блюдо. Його хочеться їсти (вже навіть очима), воно ч...

читати далі
Домашні цукерки з арахісом

Домашні цукерки з арахісом

Рецепт приготування домашніх цукерок з арахісом. Цукерки готуються досить швидко, і виходять дуже смачними. опис приготування: Основними інгредієнтами приготування цукерок є: обсмажений арахіс, згущене молоко, вершкове масло і какао. Цукерки приготувати зовсім не складно. Згущене молоко— 250...

читати далі
Геркулес з кефіром

Геркулес з кефіром

До вашої уваги - легкий, корисний і простий рецепт геркулесу з кефіром. Із задоволенням поділюся таким чудовим блюдом. Я готую в баночці, роблю ввечері, а на ранок корисний сніданок готовий! опис приготування: Як мені здається, це ідеальний варіант сніданку: якщо навіть я раптом просплю, мій с...

читати далі