Рецепт Корейські оладки фото

Корейські оладки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Тісто, Борошно
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Випічка, Оладки

Корейські оладки за смаком дуже ніжні, тому вони подаються з гострим соусом, рецепт якого я вам розповім. Якщо хочете урізноманітнити своє меню - рецепт корейських оладок вашій увазі!

Корейські оладки добре підходять до обіду і до вечері. Але так само можете подати їх, як закуску перед гарячим головним блюдом. Ми іноді їмо їх з супом, теж смачно. Корейські оладки краще готувати ніжними, без гострих спецій. І подавати з гострим соусом, тоді вони створюють приголомшливу кулінарну гармонію. Спробуйте!

  • Борошно - 250 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (невелика цибулина.)
  • Пекарський порошок - 2 щіпки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (краще кунжутне.)
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Рубаний перець чилі - 2 чайних ложки
  • Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
корейські оладки - фото крок 1
Змішайте в чашці борошно, воду, рослинна олія (і кунжутне, якщо є).
корейські оладки - фото крок 2
Дрібно нарубати лук. Очистіть болгарський перець від насіння. Поріжте на тонкі короткі соломки. І змішайте з тестом.
корейські оладки - фото крок 3
Розігрійте на сковороді рослинне масло і смажте корейські оладки з обох сторін до рум'яної.
корейські оладки - фото крок 4
На це піде буквально по 2-3 хвилини на кожну сторону.
корейські оладки - фото крок 5
Соєвий соус змішайте з рубаним перцем Чилі і насінням кунжуту. Подавайте корейські оладки з гострим соусом.

Схожі рецепти