Рецепт Апельсинові оладки з рікоттою фото

Апельсинові оладки з рікоттою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Рікотта
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Полудень, Ситний сніданок
Випічка, Оладки

Рецепт приготування оладок з рікоттою і апельсиновою цедрою.

Ці ніжні апельсинові оладки можуть бути швидко приготовлені на сніданок. Їх добре подавати з цукровою пудрою або кленовим сиропом, але найкраще для них підходить вершкове масло.

  • Цукрового піску - 1/3 склянки
  • Великих яйця - 2 штуки
  • Тертої апельсинової цедри - 1 Ст. Ложка
  • Молока - 2 Ст. Ложки
  • Ріпакової олії - 3 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра або кленовий сироп для подачі - За смаком
апельсинові оладки з рікоттою - фото крок 1
1. У мисці перемішати сир Рікотта, цукор, яйця і апельсинову цедру.
апельсинові оладки з рікоттою - фото крок 2
2. Додати борошно і перемішати до отримання однорідної консистенції.
апельсинові оладки з рікоттою - фото крок 3
3. Якщо тісто дуже густе, додати додаткове молоко, щоб трохи розбавити його.
апельсинові оладки з рікоттою - фото крок 4
4. Нагріти 3 столові ложки ріпакової олії у великій сковороді на середньому вогні. Вилити тісто на сковороду, використовуючи для однієї оладки приблизно 1/4 склянки тесту. Обсмажити оладки в кілька партій до коричневого кольору, близько 4-5 хвилин з кожного боку.
апельсинові оладки з рікоттою - фото крок 5
5. Викласти оладки на велике блюдо, застелене паперовими рушниками, і дати стекти маслу.
апельсинові оладки з рікоттою - фото крок 6
6. Відразу ж подавати оладки гарячими, посипавши їх цукровою пудрою або полив кленовим сиропом. Вершкове масло теж вітається! Ви також можете прикрасити блюдо з оладками часточками апельсина.

Схожі рецепти