Смачні Кутаб з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам рецепт дуже смачних пиріжків з сиром і зеленню. Вони швидко смажаться, подаються гарячими. Тісто ніжне, м'яке, на сметані! обов'язково спробуйте, а я розповім, як приготувати Кутаб.
Кутаб - пиріжки з тонкого тіста з різною начинкою, смажаться на сухій сковороді, а після їх потрібно змащувати вершковим маслом. Але не менш смачно виходить їх смажити просто на рослинній олії, як звичайні пиріжки. Тісто ніжне, начинка смачна, соковита. До речі, багато начинки в Кутаб не кладуть, всього повинно бути в міру. У мене вийшло 8 великих пиріжків. Пробуйте!
- Крем 15% - 450 грам
- Борошно пшеничне - 300 грам (приблизно)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Добре - 350 грам (начинка)
- Зелень - За смаком (кріп, Зелена цибуля, петрушка)
1. Підготуйте продукти. Зелень краще брати свіжу, але взимку я обходжуся замороженої, кріп в цьому плані просто ідеальний.
2. Сметану з'єднайте з маслом і сіллю. Перемішайте.
3. Введіть борошно невеликими частинами в тісто. Замішуйте спочатку ложкою, а потім руками на столі.
4. Тісто має бути м'яким і пластичним, але вже не липнути до рук. Покладіть його в миску і накрийте плівкою, нехай 25-30 хвилин відпочине.
5. Поки тісто відпочиває, потрібно приготувати начинку. Натріть на крупній тертці сулугуні, додайте рубану зелень.
6. Перемішайте вилочкою, начинка готова!
7. Розділити тісто на частини, в залежності від розміру бажаних пиріжків, я поділила на 8 частин. Кожну частину розкачати тонко на столі, присипаному борошном. Покладіть частину начинки.
8. Накрийте тестом начинку, кінець колючий vilochkoy.
9. Смажте Кутаб на гарячій сковороді з невеликою кількістю масла. Або можна смажити їх на сухій сковороді, а після змащувати вершковим маслом. Приємного!