Рецепт Кутаб з м'ясом по-азербайджанські фото

Кутаб з м'ясом по-азербайджанські
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
М'ясо, Лаваш, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка, Страви з начинкою

Я вже раніше писала рецепт Кутаба. Це така випічка, яка нагадує пиріжки. Дуже вже вона сподобалася чоловікові. Природно, адже там є м'ясо. Тому пробую ще один варіант страви.

Уважно прочитайте про те, як приготувати Кутаб з м'ясом по- азербайджанець. Я вирішила зробити їх з лаваша, так як не було часу на створення тесту. А ось фарш краще зробити самим. Не завжди я довіряю готовим. Цікавою добавкою буде йогурт і кисло-солодкий соус.

  • Баранина - 800 грам (м'якоть)
  • Ріпчаста цибуля - 500 грам
  • Йогурт натуральний - 500 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Лаваш круглий - 32 штук
  • Гранатовий соус - 2 Ст. Ложки (або паста з аличі)
  • Сумах - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
кутаб з м'ясом по-азербайджанські - фото крок 1
Цибулю очистіть. Пропустіть його через м'ясорубку разом з м'ясом.
кутаб з м'ясом по-азербайджанські - фото крок 2
Фарш тушкуйте на сковороді з маслом, щоб не залишилося великих грудочок.
кутаб з м'ясом по-азербайджанські - фото крок 3
Додайте 25г вершкового масла в фарш для розм'якшення. Прожарте м'ясо до рум'яного кольору.
кутаб з м'ясом по-азербайджанські - фото крок 4
Потім додайте пасту або соус в фарш. Перемішайте його, не забувши посолити і поперчити.
кутаб з м'ясом по-азербайджанські - фото крок 5
Викладіть йогурт в сито, щоб з нього стікала рідина. Масло розтопіть.
кутаб з м'ясом по-азербайджанські - фото крок 6
Кожен лаваш промажте йогуртом.
кутаб з м'ясом по-азербайджанські - фото крок 7
Зверху на нього покладіть другий лаваш. Навантаження 2 ст. Ложки начинки. Край тесту промажьте йогуртом.
кутаб з м'ясом по-азербайджанські - фото крок 8
Листкове кінцеві продукти. Цю процедуру виконайте з усіма лавашами.
кутаб з м'ясом по-азербайджанські - фото крок 9
Обсмажуйте Кутаб з двох сторін на сухій сковороді до рум'яного кольору. Готову випічку змастіть маслом і обсипте сумахом. Приємною дегустації!

Схожі рецепти