Кутаб з заварного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам дуже простий і швидкий варіант, як приготувати Кутаб з заварного тіста з начинкою із зелені, сиру і горіхів. Дуже ситно, смачно і зовсім нескладно.
1. Для приготування тіста необхідно з'єднати просіяне борошно з сіллю і рослинним маслом. Все як слід перемішайте.
2. Воду потрібно довести до кипіння, влийте окріп до борошна. Дуже швидко все перемішайте, поставивши ємність з тістом на вогонь, і замісіть тісто.
3. Розділіть готове тісто, давши йому трохи охолонути, з 4-6 частин. Скачайте кожну в кульку і поки що так і залиште.
4. Можна використовувати будь-яку начинку на ваш розсуд. В даному випадку це буде сир (це може бути бринза, сулугуні, Адигейський) з подрібненою зеленню. Вбийте в начинку яйце, додайте за смаком сіль і перець. Щоб зробити її ще більш цікавою, покладіть трохи подрібнених горішків. Як слід перемішайте до однорідності.
5. Розкачайте одну кульку тесту досить тонко. Викладіть в центр начинку, кінець палиці.
6. Розігрійте сковороду. Викладіть туди готові Кутаб з заварного тесту в домашніх умовах і смажте з двох сторін до рум'яної скоринки. Змащувати сковороду не потрібно!
От і все: апетитна і ситна закуска для дітей і дорослих готова. Можна пробувати, що вийшло.
- Борошно - 400 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сир - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Горіхи - За смаком
2. Воду потрібно довести до кипіння, влийте окріп до борошна. Дуже швидко все перемішайте, поставивши ємність з тістом на вогонь, і замісіть тісто.
3. Розділіть готове тісто, давши йому трохи охолонути, з 4-6 частин. Скачайте кожну в кульку і поки що так і залиште.
4. Можна використовувати будь-яку начинку на ваш розсуд. В даному випадку це буде сир (це може бути бринза, сулугуні, Адигейський) з подрібненою зеленню. Вбийте в начинку яйце, додайте за смаком сіль і перець. Щоб зробити її ще більш цікавою, покладіть трохи подрібнених горішків. Як слід перемішайте до однорідності.
5. Розкачайте одну кульку тесту досить тонко. Викладіть в центр начинку, кінець палиці.
6. Розігрійте сковороду. Викладіть туди готові Кутаб з заварного тесту в домашніх умовах і смажте з двох сторін до рум'яної скоринки. Змащувати сковороду не потрібно!
От і все: апетитна і ситна закуска для дітей і дорослих готова. Можна пробувати, що вийшло.