Рецепт Кутаб з заварного тіста фото

Кутаб з заварного тіста
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Тісто , Зелень , Заварне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Хочу розповісти вам дуже простий і швидкий варіант, як приготувати Кутаб з заварного тіста з начинкою із зелені, сиру і горіхів. Дуже ситно, смачно і зовсім нескладно.

Опис приготування:

1. Для приготування тіста необхідно з'єднати просіяне борошно з сіллю і рослинним маслом. Все як слід перемішайте.

2. Воду потрібно довести до кипіння, влийте окріп до борошна. Дуже швидко все перемішайте, поставивши ємність з тістом на вогонь, і замісіть тісто.

3. Розділіть готове тісто, давши йому трохи охолонути, з 4-6 частин. Скачайте кожну в кульку і поки що так і залиште.

4. Можна використовувати будь-яку начинку на ваш розсуд. В даному випадку це буде сир (це може бути бринза, сулугуні, Адигейський) з подрібненою зеленню. Вбийте в начинку яйце, додайте за смаком сіль і перець. Щоб зробити її ще більш цікавою, покладіть трохи подрібнених горішків. Як слід перемішайте до однорідності.

5. Розкачайте одну кульку тесту досить тонко. Викладіть в центр начинку, кінець палиці.

6. Розігрійте сковороду. Викладіть туди готові Кутаб з заварного тесту в домашніх умовах і смажте з двох сторін до рум'яної скоринки. Змащувати сковороду не потрібно!

От і все: апетитна і ситна закуска для дітей і дорослих готова. Можна пробувати, що вийшло.

  • Борошно - 400 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сир - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Горіхи - За смаком
1. Для приготування тіста необхідно з'єднати просіяне борошно з сіллю і рослинним маслом. Все як слід перемішайте.

2. Воду потрібно довести до кипіння, влийте окріп до борошна. Дуже швидко все перемішайте, поставивши ємність з тістом на вогонь, і замісіть тісто.

3. Розділіть готове тісто, давши йому трохи охолонути, з 4-6 частин. Скачайте кожну в кульку і поки що так і залиште.

4. Можна використовувати будь-яку начинку на ваш розсуд. В даному випадку це буде сир (це може бути бринза, сулугуні, Адигейський) з подрібненою зеленню. Вбийте в начинку яйце, додайте за смаком сіль і перець. Щоб зробити її ще більш цікавою, покладіть трохи подрібнених горішків. Як слід перемішайте до однорідності.

5. Розкачайте одну кульку тесту досить тонко. Викладіть в центр начинку, кінець палиці.

6. Розігрійте сковороду. Викладіть туди готові Кутаб з заварного тесту в домашніх умовах і смажте з двох сторін до рум'яної скоринки. Змащувати сковороду не потрібно!

От і все: апетитна і ситна закуска для дітей і дорослих готова. Можна пробувати, що вийшло.

Схожі рецепти