Чебуреки з бринзою і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, неможливо знайти людину, якому не сподобаються чебуреки. Тому рецепт чебуреків з бринзою і зеленню повинен бути у вас на озброєнні!
Я люблю чебуреки з різною начинкою. Цього разу вирішила обмежитися тільки сиром і зеленню. Можна ще додавати помідори і перець. Для приготування чебуреків з бринзою і зеленню я беру кінзу, петрушку і саму звичайну бринзу. Обсмажувати чебуреки будемо у великій кількості соняшникової олії.
- Борошно - 3 склянки
- Горілка - 50 мілілітрів
- Вода - 60 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука
Замісити тісто з борошна, води. Потім додайте яйце, в кінці - горілку. Добре замісити і відправте в холодильник на півгодини.
Ділимо тісто на частини і розгортаємо.
Викладаємо начинку.
Lepam čebureki.
Смажимо з двох сторін до золотистого кольору в олії на розігрітій сковорідці.
Ось чебуреки і готові.
Смачного!
Смачного!