Рецепт Чебуреки з бринзою і зеленню фото

Чебуреки з бринзою і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , Зелень , Яйця
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Напевно, неможливо знайти людину, якому не сподобаються чебуреки. Тому рецепт чебуреків з бринзою і зеленню повинен бути у вас на озброєнні!

Опис приготування:

Я люблю чебуреки з різною начинкою. Цього разу вирішила обмежитися тільки сиром і зеленню. Можна ще додавати помідори і перець. Для приготування чебуреків з бринзою і зеленню я беру кінзу, петрушку і саму звичайну бринзу. Обсмажувати чебуреки будемо у великій кількості соняшникової олії.

  • Борошно - 3 склянки
  • Горілка - 50 мілілітрів
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Сир - 100 грам
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Яйце - 1 штука
чебуреки з бринзою і зеленню - фото крок 1
Замісити тісто з борошна, води. Потім додайте яйце, в кінці - горілку. Добре замісити і відправте в холодильник на півгодини.
чебуреки з бринзою і зеленню - фото крок 2
Ділимо тісто на частини і розгортаємо.
чебуреки з бринзою і зеленню - фото крок 3
Викладаємо начинку.
чебуреки з бринзою і зеленню - фото крок 4
Lepam čebureki.
чебуреки з бринзою і зеленню - фото крок 5
Смажимо з двох сторін до золотистого кольору в олії на розігрітій сковорідці.
чебуреки з бринзою і зеленню - фото крок 6
Ось чебуреки і готові.
Смачного!

Схожі рецепти