Рулет з лаваша з бринзою і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
В гостях спробував вже відому мені закуску, але з іншою начинкою, незвичній. Блюдо настільки сподобалося, що відразу ж дізнався рецепт, як приготувати рулет з лаваша з бринзою і зеленню. Дивіться!
Із зелені використовувалася кінза, але як мені сказали, можна брати будь-яку іншу. Мені доводилося куштувати багато рулетиков з лавашей з різноманітними начинками, є вже полюбилися. Лаваш з бринзою і зеленню дуже смачний, соковитий і ніжний. Якщо бринза дуже солона, як у мене, то краще брати трохи. Бринзу можна замінити іншим сиром за смаком, але мені сподобалося саме поєднання бринзи з кінзою.
- Лаваш - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Бринза - 100 грам
- Braai - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Відварюю яйця круто і подрібнюю їх на крупній тертці, так само подрібнюю і бринзу. Зелень мою і витираю серветками, нарізаю дрібно. Змішую всі інгредієнти і заправляю майонезом, в результаті виходить пастообразная маса.
2. Тонкий вірменський лаваш дістаю з упаковки і розкладаю на столі.
3. Рівномірно по всій поверхні розподіляю начинку, залишаю з кожного краю по 1-2 см, щоб начинка не вилізла.
4. Щільно повертаю лаваш рулетом і загортаю в харчову плівку, відправляю в холодильник на 30 хвилин.
5. Гострим ножем нарізаю рулет шматочками і викладаю на тарілку. Рулет дуже м'який, тому не варто його придавлює. Нарізайте акуратно і пробуйте.