Рулет з лаваша з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Як говорив уже раніше, лаваш - це універсальна закуска на всі випадки життя. Зробити таку дуже просто. Розповідаю і показую рецепт страви, як приготувати рулет з лаваша з сиром і зеленню.
Сир підійде будь-який (твердий, плавлений, сир та інші). У мене був м'який вершковий сир. Зелень використовую свіжу (кріп, петрушка). Підійде зелена цибуля, мікс салатів, шпинат, базилік та інші. Такий лаваш можна обсмажити на сковороді. Перед подачею на стіл наполягаю його мінімум 30 хвилин.
- Лаваш - 2 штуки
- М'який сир - 300 грам
- Кріп - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
1
М'який сир перекладаю в миску. Мою зелень, просушують її серветками, зрізаю стебла і подрібнюю тільки м'яку частину.
2
Перекладаю зелень до сиру, додаю зубчик часнику, пропущений через прес або подрібнений ножем, за смаком солю і перемішую.
3
Викладаю невелику кількість начинки на лаваш, razmazиvayu, залишаю за 1-2 сантиметра з кожного краю і повертаю рулет.
4
Обертають лаваш харчовою плівкою і відправляю в холодильник на 30-40 хвилин.
5
Через півгодини дістаю лаваш і нарізаю його невеликими шматочками, сразу подаю к столу.